Upoznala sam dečka i ODLEPILA ZA NJIM: OVAJ PRIZOR sam zatekla u njegovoj kući, a njegovo OBJAŠNJENJE me je ostavilo bez reči

Met (28) i Kris (38) su već osam godina u skladnoj ljubavnoj vezi, i tu nema ničeg čudnog. Čudna stvar tek sledi - njih dvojica odnedavno krevet dele sa još jednom osobom, i u pitanju je devojka - Kejt (28).

 

Oni sebe predstavljaju kao trojku u pravom smislu te reči, a poliamorija je njihov stil života. Kejt je u njihov život ušla pre dve godine - dotle su njih dvojica bili par, a onda je Kris upoznao Kejt i poželeo da i ona uđe u njihov život.

Kažu da uživaju u ovom odnosu

KAŽU DA UŽIVAJU U OVOM ODNOSU, FOTO: BARCROFT TV / YOUTUBE

- Met nikada nije imao iskustva sa ženama pre nego što je upoznao mene. A pre nego što sam ja upoznala Meta, imala sam dosta devojaka. U početku mu se nikako nije dopadala ideja da im se pridružim, međutim, kako je prolazilo vreme, rekao je Krisu da se slaže da se on viđa sa mnom, ali da on sam ne želi ništa sa mnom. Ipak, jedne večeri smo sve troje završili zajedno i Metu se to dopalo - priča Kejt.

 

I tako su počeli da se sve češće viđaju, da bi posle nekih osam meseci shvatili da oni praktično svaki dan i noć provode zajedno.

Kris i Kejt, inače, sebe opisuju kao klasične biseksualce, dok Met za sebe kaže da je "homofleksibilan".

- Ja sam homofleksibilan, dakle, volim muškarce ali dajem šansu i ženama. Ipak, više volim muškarce, iako mi prija žensko društvo - to je sasvim drugačije telo, duša, sasvim drugačija vrsta povezanosti - objašnjava Met.

Kejt priznaje da ne ide sve u ovom odnosu tako glatko, i kaže da joj je u poletku smetalo što su Met i Kris bili par, a ona samo neka vrsta trećeg točka.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, često sam bila ljubomorna. Odmah sam se jako povezala sa Krisom, i frustriralo me je to što je on i dalje smatrao Meta svojim dečkom. Bila sam nesigurna, nisam mogla da predstavim sebi gde je moje mesto u toj vezi - kaže Kejt. Sve se sleglo kada im je Kris objasnio da ih "oboje podjednako voli".

Uživaju u poliamoriji

UŽIVAJU U POLIAMORIJI, FOTO: BARCROFT TV / YOUTUBE

Danas, njih troje su u srećnoj poliamornoj vezi. Imaju i dva psa, a niko od njih više ne oseća ni trunku ljubomore. I kažu da se više nikada ne bi vratili dosadnoj monogamiji!

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article