Venčanje u Zaječaru ostavilo Srbiju u šoku: Rukometaš se oženio devojkom iz Kenije, a porodica joj je već dala SRPSKI NADIMAK

Od davnina je poznato da ljubav nema granice i da spaja devojke i mladiće sa svih strana sveta, svih boja, rasa, vera. Zaječar je upravo bogatiji za takav jedan divan par, koji je zavredeo veliko interesovanje i pažnju žitelja grada na Timoku.

Zaječarski rukometaš Miloš Ćirić (31), koji je branio boje popularnih "delija sa Timoka", planirao je da se ponovo vrati u Zaječar i svoj matični klub, ali ukazala mu se primamljiva prilika da radi u Abu Dabiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), gde i sada živi i radi.

 

Miloš je u Dohi upoznao Angelu Mutua (29), bivšu odbojkašicu i reprezentativku Kenije, koja je takođe i uspešan foto model i menadžer u Katar Ervejzu u Dohi. Uspešnu emotivnu vezu su krunisali u Zaječaru.

Vencanje Kenijke i Zaječarca

 *VENCANJE KENIJKE I ZAJEČARCAFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Prošlog vikenda ovo dvoje mladih i uspešnih sportista, krunisali su svoji ljubav pred matičarem, sudskim prevodiocem, kumovima i svatovima brakom, piše "radiomagnum" iz Zaječara.

Anđa, kako joj već tepaju Miloševi najbliži, svom prezimenu dodala je i Ćirić, pa će se ubuduće zvati Angela Mutua Ćirić.

 

Venčanje je najpre održano u Sabornoj crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru, a potom i Građansko venčanje u restoranu, u kojem su se obećali na večnu ljubav.

Vencanje Kenijke ii Zajecarca

 *VENCANJE KENIJKE II ZAJECARCAFOTO: NOVICA PETKOVIĆ SKELA / PRIVATNA ARHIVA

Posle proslave ljubavi Angela Mutua Ćirić i mladoženja Miloš Ćirić vraćaju se radnim obevazeama - Angela u Dohu, a Miloš u Abu Dabi.

Vencanje Kenijke ii Zajecarca

 *VENCANJE KENIJKE II ZAJECARCAFOTO: NOVICA PETKOVIĆ SKELA / PRIVATNA ARHIVA

Nakon toga odlučiće u kom će gradu, odnosno na kom će kontinentu živeti i raditi.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article