Zaljubila sam se u Marka jer nije tražio da mi vidi grudi, već STOMAK: Kada je rekao: „Imaš savršeno telo, ali...“ - SVE SE RASPALO

Marka sam upoznala čim se doselio u moj kraj. Visok, pametan i vrlo zgodan, sa kosom cenom kao ugalj, nosio je farmerke bezobrazno nisko na kukovima. Satima smo pričali o svemu i svačemu. Bio je prvi muškarac koji je pre nego što je tražio da mi vidi grudi poželeo da vidi moj stomak.

Mark je sebe opisivao kao „poštovaoca debelih žena“. Čula sam već za tu mitsku vrstu muškaraca, sna svake debele žene. Celog života su me uveravali da me se muškarci groze, i predviđali mi da me niko neće hteti jer sam debela, piše Virdži Tovar, plus sajz aktivistkinja i autorka knjige „Imate pravo da ostanete debeli“.

 

Naravno, uskoro sam do ušiju bila zaljubljena u njega. Kako mi je bio komšija, sate smo provodili ležeći u krevetu. Kad je konačno došlo do seksa, bilo je neverovatno dobro. Konačno sam bila sa nekim ko ne samo da ne osuđuje moje telo već mu se divi. Mogla sam konačno da uradim sve ono što sam želela ali sam se stidela sa drugim muškarcima. Naučila sam da izbegavam određene poze iako sam ih volela jer mi je u njima višak u prvom planu, a on me je naučio da uživam u svom telu zajedno sa njim.

A post shared by Virgie Tovar (@virgietovar) on

Onda je došlo vreme da ozvaničimo našu vezu i sve se raspalo.

Ja sam počela razgovor izrazivši želju da upoznam njegove prijatelje. Diplomatski je pokušavao da izbegne razovor na tu temu. Kako nisam odustajala, na kraju mi je rekao istinu: „Zaista mi se dopadaš. Mislim da imaš savršeno telo, ali nemam hrabrosti da javnosti pokažem da imam takvu devojku. Prijatelji bi me rasturili od zezanja“.

 

Retki su trenuci u životu kada vam neko kaže kompletnu istinu. Ja sam to doživela i slomilo mi je srce. Njegova poruka, barem sam je ja tako shvatila, bila je da prosto ne postoji muškarac sa kojim ću ikad ostvariti prosečnu vezu.

Mark me je neverovatno želeo, i ne samo u seksualnom smislu. Uživali smo u zajednički provedenom vremenu. Ali pomisao da me predstavi svetu ga je užasavala. Kada ste mršava osoba koja je u vezi sa drugom mršavom osobom, prelazak iz neobaveznog viđanja u zvaničnu vezu je skoro neprimetan. Kada ste debela osoba koja želi da bude u vezi sa mršavom osobom, stvari su mnogo komplikovanije. Mršav muškarac u vezi sa debelom ženom je u ovom društvu neprihvatljiva ideja.

A post shared by Virgie Tovar (@virgietovar) on

Pokušala sam da pred sobom opravdam Marka, pokušala da i dalje sa njim ostvarim čisto seksualan odnos, ali ništa od toga. Prestali smo da se viđamo a ja sam shvatila da je on kukavica. A taj kukavičluk mu je usadilo društvo koje ga je ubedilo da je u redu da ima „perverzne“ želje sve dok ih krije. I on je, kao i ja, žrtva ovog društva.

U godinama koje su usledile, čula sam na stotine sličnih priča koje su mi poverile druge debele žene. I svima želim da kažem ono što bih volela da je neko meni tada rekao: Niste vi te koje moraju da se menjaju. Društvo mora da se menja.

(Izvor: zena.blic.rs / ravishly.com)

Share this article