Zašto se muškarci teško nose sa ženama koje su sigurne u sebe

Što si manje površna, teže ti je naći nekoga tko želi s tobom vezu.

Možeš izlaziti, ali u nekom trenutku moraš prekinuti jer nema napretka zbog tvoje dubine. Ne može svaki muškarac podnijeti takvu ženu, a evo i zašto:

 

1. POSTAVLJAŠ DUBOKOUMNA PITANJA

Prodireš duboko u život partnera i postavljaš pitanja na koje nije spreman odgovoriti. Čak na prvom spoju kopaš duboko i postavljaš osobna te filozofska pitanja jer nikad ne možeš uživati u površnom razgovoru.

2. ISKRENA SI

Previše iskrena- često i uvredljivo. Važan ti je integritet i vjeruješ samo u iskrenost. Ako te netko nešto pita, reći ćeš istinu i jednako očekuješ s druge strane.

3. ZNAŠ ŠTO ŽELIŠ

Ili koga želiš. Znaš sviđa li ti se netko i ne trebaš izlaziti okolo i istraživati druge opcije kako bi bila sigurna u svoje osjećaje. Tvoje srce kuca za nekoliko bližnjih ljudi i prepoznaš ih istog trena.

4. ŽELIŠ DUBOKU VEZU

Želiš duge razgovore o životu, priče o njegovoj prošlosti, razumjeti tuđu bol i dodati vrijednost svome životu. Želiš stvarnu vezu koja ne uključuje samo izlaske i zabavu.

5. NE BOJIŠ SE INTIMNOSTI

Ne bojiš se približiti partneru i biti povrijeđena. Ne smatraš da će ti to oduzeti slobodu ili da ćeš biti ranjiva. Tvoja dubina i intimnost idu ruku pod ruku i uvijek cijeniš ljepotu intimnosti u vezi.

 

6. VIDIŠ KROZ NJEGA

Vidiš tko netko zaista jest i što ga čini ranjivim. Ne suzdržavaš se reći i pokazati kako nekog vidiš i kako ga možeš pročitati. Iako je nekome možda neugodno, želiš da zna kako razumiješ ga i može biti tko jest pored tebe.

7. ŽUDIŠ ZA DOSLJEDNOSTI

Ne voliš nekonvecionalno ponašanje, to te odbija. Žudiš za snažnom vezom i znaš da je dosljednost temelj. Ne želiš sudjelovati u igricama.

8. INTENZIVNA SI

Pomalo si zastrašujuća jer donosiš žar u sve što činiš. Tvoje emocije su moćne, kao i tvoje misli. Nikad ti nije svejedno za stvari do kojih ti je stalo, a nije svaka osoba dovoljno snažna da izdrži taj žar i moć.

9. ZNAŠ KAKO JAKO VOLJETI

Ako te partner ne može voljeti na jednako dubok način, otići ćeš. Ne znaš kako imati vezu bez obaveza ili prijatelja koji nešto osjeća prema tebi. Znaš kad netko nije dovoljan za tebe i pomalo ćeš se maknuti od svakoga tko ne želi dati svu ljubav koju tražiš.

10. NIKOGA NE ČEKAŠ

Ne čekaš da se netko odluči oko tebe ili situacije koja uključuje tebe. Jaka si i strastvena i nećeš gubiti svoje emocije na nekog tko ne cijeni njihovu dubinu. Iako tražiš posebnu vrstu ljubavi, ne bojiš se biti sama.

 

 (Izvor: Zdravaisretna)

Share this article