Žena je rodila zdravu bebu: Nakon 6 nedelja zaprepastila se svojim stanjem (FOTO) (VIDEO)

Njena prelepa ćerkica rođena je kao jako zdrava beba – ali kako je vreme prolazilo, mama se nije osećala dobro i morala je kod doktora.

Kada su Ilajza Karbi i njen momak Ben saznali da će postati roditelji, obuzela ih je sreća, ali i panika. Uvek želeli porodicu – pa je ova vest bila početak njihovog plana.

 

Njihova prelepa ćerka Čarli je rođena kao jako zdrava beba – ali kako su sedmice prolazile, Ilajza je imala osećaj da nešto nije u redu.

Ilajza je podelila priču na internetu:

A post shared by Eliza Curby (@curbye) on

"Ostala sam trudna sa prvim detetom, Čarli, tri meseca nakon što smo počeli da se zabavljamo! Ben je uvek želeo da postane tata, te smo jedva čekali da osnujemo svoju malu porodicu.

Majčinstvo je nešto o čemu je uvek sanjala, a Ben je bio očaran njihovom ćerkom. Iako su bili preplavljeni srećom, Ilajza je osećala da nešto nije u redu.

 

Mlada majka je konstantno bila premorena i imala je osećaj kao da je ponovno trudna. Ali kako je prošlo samo 6 nedelja od porođaja, svi su mislili da je to zbog toga što je imala burnu godinu. Početak nove veze, trudnoća i porođaj su je iscrpeli.

A post shared by Eliza Curby (@curbye) on

Na News.com je objavila sledeće:

"Bila sam iscrpljena od pokušaja da shvatim kako biti majka, ali mesec nakon porođaja osećala sam se zaista umorno. Svi su mi rekli da me sustižu neprospavane noći, ali nisu me uverili u to – sećam se da sam pogledala u Bena i rekla "Mislim da sam trudna." On se samo nasmejao."

 

Već su imali haos kod kuće sa novorođenčetom – druga beba se činila nemogućom. Ali Ilajza je bila uverena da je trudna. Četiri testa za trudnoću su potvrdila njenu sumnju - zaista je ponovno trudna.

A post shared by Eliza Curby (@curbye) on

Sledeći korak je bio odlazak kod doktora, koji će da uradi analize. Ultrazvuk je pokazao da je u pravu, ali doktor je imao još nešto da im saopšti.

"Tehničaru je bilo neprijatno, ali je konačno rekao: "Vidi, još je rano… ali… mislim da ih je dvoje". Ispostavilo se da je to tačno. Bilo me toliko strah, ali sam bila jako uzbuđena – mislim da svako ima tajnu želju za jednojajčanim blizancima."

 

Dvojajčanih blizanaca je bilo sa obe strane porodice, ali jednojajčanih nije. Srećom, trudnoća je prošla bez problema i ova dva blizanca su se rodila nakon 36 sedmica.

A post shared by Eliza Curby (@curbye) on

Džek Entoni Ričard i Volf Džordž Hari su rođeni kao savršeno zdrave bebe – Ben, Ilajza i Čarli su jedva čekali da upoznaju ostatak svoje porodice. Iako imaju troje dece od kojih nijedno nema godinu dana, Ilajza i Ben su prezadovoljni.

A post shared by Eliza Curby (@curbye) on

Gledaju na sve to kao da imaju trojke – bezbroj menjanja pelena, dojenja… Čak je i započela svoj novi blog na kojem piše o svom ludom i srećnom životu. Ništa nije moglo da pripremi Bena i Ilajzu za ovakav izazov – ali sada su ponosni roditelji tri neverovatna deteta.

(Izvor: BalkansPress / Virealno.com)

Share this article