"Žena mi je priznala da je bila u svingerskom klubu sa šefom"

Prišao mi je neki muškarac i rekao da je bio u svingerskom klubu sa mojom ženom, njihovim šefom i još jednim kolegom s posla. Bio sam toliko zbunjen da nisam znao šta da kažem.

Na društvenim mrežama pojavila se ispovest oženjenog muškarca koga je supruga baš iznenadila jednim priznanjem. Prenosimo je:

"Prišao mi je neki muškarac i rekao da je bio u svingerskom klubu sa mojom ženom, njihovim šefom i još jednim kolegom s posla. Bio sam toliko zbunjen da nisam znao šta da kažem.

 

Tada je nastavio da priča da sam ja pravi srećnik, koliko vruće ona izgleda gola itd. Pitao sam ga da li je imao odnos s njom, a on je rekao da nije. Dodao je kako su se samo malo igrali, a on je zapravo sa šefom otišao u posebnu prostoriju.

Celo veče nisam joj ništa govorio o tom razgovoru s njenim kolegom, ali kad smo seli u auto i krenuli kući – izgubio sam živce. Rekla mi je da je to napravila na početku naše veze, odnosno dok nam veza još nije postala ozbiljna već smo samo izlazili.

Potom sam je pitao da li očekuje da joj verujem kako se sad ne seksa s njima, a ona je odgovorila “Da”.

Rekao sam joj da mi je čudno što je taj dan prvi put pitala da idem na druženje koje organizuje njena kompanija i da mi je to sumnjivo. Samo mi je kratko objasnila da nikada nisam pokazivao interes da idem s njom.

Na to sam joj ljuto dobacio kako ne bi ni ovaj put išao s njom da sam znao kako ću sedeti za istim stolom s njenim kolegom koji je imao penis u njoj.

I pitao sam je šta misli kako se ja sad osećam kad znam kako su je ti muškarci gledali golu. Mirno mi je rekla kako je to bilo davno. I to je bio kraj razgovora."

(Izvor: 24sata.hr)

Share this article