ŽENE IH ŽELJNO IŠČEKUJU Ne morate više DA TRAŽITE DEČKA! Stižu prvi SEKS ROBOTI za žene! (FOTO)

Roboti će moći da izdrže koliko god da žene to požele, a na tržištu bi se mogfli pojaviti uskoro

Nakon što je prošle godine lansirala ženske seks robote, ista firma sada je predstavila i svoju "igračku" za žene. Roboti će moći da izdrže koliko god je njihovim vlasnicama potrebno, a njihova muškost dolaziće u raznim oblicima i veličinama.

 

Reč je o prvom muškom seks robotu s bioničkim penisom koji stiže iz firme "Realbotix" i zove se Al.

Објава коју дели RealDoll (@abyssrealdoll) дана

A baš poput ženske verzije, Al dolazi u kompletu s mobilnom aplikacijom "Harmony" pomoću koje se može programirati tako da u potpunosti zadovolji individualne želje svoje vlasnice, a čak ga je moguće naučiti i da priča.

 

Osnivač firme, Met MekMulen, najavio je i da će muški roboti moći da izdrže tokom seksa koliko god je njihovim vlasnicama potrebno, a njihova muškost dolaziće u raznim oblicima i veličinama.

Објава коју дели RealDoll (@abyssrealdoll) дана

- Ako su ženama do sada zadovoljstvo pružali vibratori, zamislite kako će reagovati na robota koji ih može i zagrliti tokom seksa - ističe Met koji je uveren u uspeh svog novog projekta i koji svoje seks robote želi da nazove "partnerima".

Muški seks roboti još uvek nisu u prodaji, ali njihova cena će biti drugačija od ženskih, koji koštaju negde oko 11 hiljada funti, odnosno oko 1,5 miliona dinara.

(Izvor: index.hr)

Share this article