Horoskop otkriva ljubavnu dilemu: Ovo je vaš idealan partner za vezu i seks

Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da s nekim znakovima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu.

Ako ste u potrazi za iskustvom života, nije na odmet proveriti što kažu zvezde.

PROČITAJTE JOŠ Misli da se ceo svet vrti oko njega: Ovo je najarogantniji znak Zodijaka

Ovan

Asertivni i pomalo agresivni, Ovnovi traže pobedu. Češće su lovci, nego lovine, a za svoje seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nežnosti vole masiranje glave.

Najbolji spoj: Lav, Vaga, Devica, Škorpija.

 

Bik

Više senzualni, nego seksualni, Bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da neko pronađe njih.

Najbolji spoj: Škorpija, Rak, Devica, Jarac.

Blizanci

Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mestima, začinjen s mnogo eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.

Najbolji spoj: Ovan, Blizanci, Strelac, Vodolija.

Rak

Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju šta prija njihovom partneru/partnerki. Seks je, za njih, prepun ljubavi i požude, a pošto su izraziti gurmani, predigra s Rakom često uključuje hranu.

Najbolji spoj: Bik, Lav, Jarac, Ribe.

 

Lav

Izrazito izraženog libida, u potrazi za seksualnim partnerom Lavovi se najčešće oslanjaju na svoj neodoljivi šarm. Uvek su dobro društvo, vole da zadovolje, ali i da budu zadovoljeni. U krevetu su strastveni i traže stalnu potvrdu. Obožavaju zavođenje i predigru, a posebno su osetljivi na leđa.

Najbolji spoj: Škorpija, Ovan, Strelac, Lav.

PROČITAJTE JOŠ VIC DANA: Prava istina....

Devica

Energične Device su daleko od nevinašaca. Seksualne su i senzualne. Obožavaju dodirivanje, duga ljubljenja i nežne masaže. Oko seksa ne dižu buku, nego se oslanjaju na osećaj.

Najbolji spoj: Bik, Vaga, Ribe, Jarac.

Vaga

Najprofinjenija od svih horoskopskih znakova, Vaga ima nepogrešiv ukus, ali je nežna i osetljiva. Zato je za njih seks prvenstveno stimulacija na mentalnom nivou. Nisu imuni na flert, obožavaju seksi scenografiju, fin donji veš i dobro odabranu muziku.

Najbolji spoj: Ovan, Blizanci, Lav, Strelac.

par-romansa-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Škorpija

Škorpije su izrazito seksualne. Vođenje ljubavi kod njih je gotovo uvek protkano dramom i uzbuđenjem. Vole igre moći, a zbog veoma izraženog libida i snažnih emocija, često zanemaruju vlastite potrebe.

Najbolji spoj: Bik, Lav, Škorpija, Riba.

Strelac

U krevetu su šarmantni, nežni i pažljivi. Svakodnevni seks može brzo da im dosadi pa od partnera traže da budu spontani. Slobodne Strelce često prati glas da su pomalo promiskuitetni, a u vezama takođe vole određenu dozu slobode kako bi mogli da isprobaju nove stvari.

Najbolji spoj: Lav, Ovan, Blizanci, Vodolija.

Jarac

Baš kao i Škorpije, Jarčevi su istovremeno seksualni i senzualni. Da biste ih uzbudili nije potrebno ništa previše komplikovano. Ipak, noge i kolena su im osetljiviji od ostatka tela. Ne vole da ih se pažnjom, poljupcima i zagrljajima obasipa u javnosti, ali zato u krevetu i te kako očekuju pohvalu.

Najbolji spoj: Rak, Bik, Jarac, Devica.

 

Vodolija

Vodolije se smatraju najamanje konvencionalnim od svih horoskopskih znakova u svim segmentima života. Obožavaju da ih zavodite, ali ipak vole da zadrže nešto vlastite moći. Ako su na istom mentalnom nivou s partnerom, u krevetu će biti maksimalno entuzijastični i maštoviti.

Najbolji spoj: Blizanci, Vodolija, Strelac, Devica.

PROČITAJTE JOŠ VELIKA ASTRO PROGNOZA: Evo šta se svakom znaku horoskopa sprema do kraja 2020. godine!

Ribe

Ribe se slažu s najrazličitijim vrstama ljudi i nemaju problem s privlačenjem pažnje. U krevetu su romantični i zaigrani. Osvojićete ih maštovitom tehnikom. Više vole da zadovolje, nego da budu zadovoljene.

Najbolji spoj: Škorpija, Rak, Devica i Vaga.

Share this article