15 GODINA SAMOĆE NA CETINJU: Slobinoj ćerki u posetu dolazi samo jedan čovek!

Marija Milošević, ćerka bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobdana Miloševića, već 15 godina živi samačkim životom u svojoj kući na Cetinju.

Ko bi rekao da vreme tako brzo prolazi pa da Marija Milošević sada ima pedeset godina, ali da stvar bude gora, već punih 15 godina ona živi u dobrovoljnom kućnom pritvoru! Nekada puna života i elana, vlasnica i urednica TV kanala Košava samovoljno se izolovala od javnost i od sebe.

Neke stvari ipak ostaju iste. Marija je uvek volela kućne ljubimce, pogotovo pse. Baš dvoje takvih ljubimaca čuvaju kuć i nalaze se u dvorištu, čisto kao upozorenje svakom nepozvanom gostu koji se približi. Iako ima u vlasništvu dva džipa slabo izlazi napolje. Marija ima svog batlera i vozača, koji joj većinom donosi stvari do kućnog praga. 

Mediji spekulišu, da postoji još samo jedna osoba koja na redovnom nivou dolazi u njenu kuću. To je čovek koji se i najviše zadržava u njenoj kući a mediji tvrde da je sa tim čovekom Marija u romantičnoj vezi.

Komšije imaju samo reči hvale

Po rečima njenih komšija, Marija izlazi vrlo retko ali se može videti. Mirna je, tiha i povučena, sušta suprotnost onoga što je nekada bila. Zli jezici bi rekli da je dobila i koji kilogram više. Komšije navode i da do sada nisu videli nikoga od porodice Milošević da je došao u posetu Mariji. 

Nama ostaje da do neke druge prilike samo nagađamo zbog čega je Marija danas u ovakvom stanju, nekadašnja vlasnica televizije, ljubitelj vatrenog oružja, devojka Ivana ''200 na sat'' i žena koja bi verovatno bila najbolji biograf Slobodana Miloševića, njenog oca.

(Izvor: Mediji)

Share this article