ANA NIKOLIĆ UPISUJE MEDICINU: A evo ko joj pomaže da spremi prijemni ispit!

Ana Nikolić rešila je da upiše medicinu i trenutno vredno radi na spremanju prijemnog ispita.

Pevačica je otkrila da je oduvek želela da postane doktorka, ali i da joj u pripremi pomaže bivša svekrva, majka Stefana Đurića Raste.

PROČITAJTE JOŠ RUŠKA JAKIĆ "Nekada sam bila mlada i lepa, a sad sam samo lepa" (VIDEO)

- Htela sam da budem doktorka od uvek. Bivša svekrva mi je poslala sve ko su profesori hemije, biologije. Spremam se da upišem medicinu. Ne na privatnom fakultetu, nego na Fakultetu medicinskih nauka u Beogradu. Smejala sam se sa bivšom svekrvom, ona mi je slala šta je potrebno za upis. Rekla sam joj: 'Slađana, 6 godina ću dati za tri godine'. Mi smo u dobrim odnosima, što ne bi bile- rekla je Ana.

 

Pevačica je istakla da ne voli konflikte, ali i da održava i ima dobar odnos sa bakom svoje ćerke Tare.

- Ja sam sa svima u dobrim odnosima, retko sam u konfliktima, što bih bila sa bakom svoje ćerke. Može da bude šest puta baka, ako nije prema meni okej, ona je korektna i normalna, sarađujemo lepo. Imamo zajednički interes, obzirom da znamo ko su Tarini mama i tata, Tara je tasmanijski đavo, treba je ukrotiti. Liči i na mene i na tatu, ako je sad ne zaustavimo, neće nam ni puk vojske pomoći- objasnila je u  emsiji "Premijera vikend specijal".

Jedna od aktuelnijih tema u medijima je upravo hapšenje Raste, koji je nedavno dobio godinu dana kućnog pritvora, a Ana je kratko komentarisala situaciju i naslove vezane za njega.

- Pogađaju mi svi naslovi za Tarinog tatu. Ja nisam imala oca. Osetljiva sam na te teme, pišem postove i kačim. Advokati neka kažu šta imaju, ja sam uvek uz njega i javno- rekla je.

(kutaknet.com / telegraf.rs)

Share this article