Bila je SEKS IKONA bivše Jugoslavije, preživela životnu dramu, a i danas u ŠESTOJ DECENIJI, mami uzdahe na plaži! (FOTO)

Mia Begović bila je jedna od najlepših i najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije. Mnogi je pamte iz rijalitija Survivor u kojem je pre pet godina učestvovala sa ćerkom Majom Lenom, a evo kako danas izgleda.

Nakon izlaska iz rijalitija, lepu Hrvaticu sačekala je prava životna drama kada je saznala da ju je tadašnji muž Željko Žnidarić izbacio iz stana, promenio bravu i ostavio na ulici.

 

To nije jedini težak period koji je Mia preživela. Miu i njenu porodicu prva tragedija zadesila je 2000. godine, kada je njena prelepa sestra Ena izgubila život. Ena je poginula u saobraćajnoj nesreći na ostrvu Brač, svega nekoliko meseci nakon što je rodila ćerku Lanu.

 

Iako nije glumila u mnogo domaćih filmova i serija, Mia i njena sestra Ena dobro su poznate srpskoj javnosti i važile su za jedne od najlepših žena na Balkanu.

Објава коју дели Ljubomir Dorontić (@cokabroz) дана

A ovako Mia izgleda ovog leta dok uživa na ostrvu Stupe u blizini Korčule. Ona je zaista kao vino, što je starija, izgleda sve bolje, a očigledno je da i dalje zrači onim starim seksepilom.

 

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article