BODIBILDER ISPLJUVAO ĐOKOVIĆA! Bakić: Istina će izaći na videlo, PROĆI ĆE KAO TROICKI!

Bodibilder i bivši učesnik rijalitija "Farma" Lepomir Bakić u više postova na fejsbuku ispljuvao je Novaka Đokovića posle ispadanja na Olimpijskim igrama i direktno ga optužio da se dopinguje.

Bakić je prokomentarisao da je ovo možda kraj karijere za Đokovića i istakao da će uskoro na doping testovima proći kao Viktor Troicki, koji je bio suspendovan zbog izbegnute kontrole.

 

- Danas kad Đokovic plače jer nije ušao u finale, on je heroj nacije i niko mu to ne osporava i ne zamera što je i normalno, veliki sportista možda i najveći kojeg je Srbija imala, proradila emocija i on je samo čovek kao i mi... A, kad sam ja plakao, jer sam bio drugi na Arnold Clasik svetskom kupu u Americi svi "veliki" Srbi i muškarčine su dali sebi za pravo da mi prebace nešto, a dnevna štampa i tabloidi da me razapnu i stave na stub srama, kao da sam ubio čoveka... 

A sad da ne ulazim u razloge jakih doping kontrola na Olimpijadi i što neki ne smeju da pobeđuju, ili idu daleko, a znali su da pljunu na Amstronga... Sve mi se čini da je ovo krah karijere ili uskoro će izaći na videlo istina koju pričam već dugo da nisu samo BB sportisti dopingovani i imaćemo dotičnog u ulozi Viktor Troicki - napisao je Bakić.

 

On se tu nije zaustavio, već je nastavio da sipa pogrdne komentare na račun najboljeg tenisera sveta.

 

- Koliko smo mentalno-retardirana nacija govori i podatak kad Novak prdne, skoro svi kažu al miriše!

 

 

(Informer)

Share this article