Brena je stala sinoć na binu i nastao je muk: Donjim delom stajlinga raspametila publiku (VIDEO)

Naša poznata pevačica Marija Šerifović sinoć je održala koncert u prepunoj „Štark areni“ i još jednom pokazala da joj malo ko može parirati na sceni.

Među brojnim kolegama koji su uživali u Marijinom moćnom glasu ipak se izdvojila jedna dama.

 

Pored pevača Adila, Marka Bulata, voditelja Voje Nedeljkovića, Saše Popovića, koji je došao sa suprugom Suzanom Jovanović, Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčić, Ane Bekute, ipak najveća zvezda među gostima bila je, bez sumnje, Lepa Brena.

Објава коју дели LEPA BRENA (@lepabrena_fp) дана

Ona je na koncert došla u društvu sinova Viktora i Stefana, a i pojavila se na bini kao specijalni gost. Publika je pala u trans kad se naša proslavljena pevačica latila mikrofona i zapevala „Imam pesmu da vam pevam“. Pored prepoznatljivog glasa i atmosfere koju pravi, posetioci su uživali i u Breninom nesvakidašnjem stajlingu.

Naime, ona se za ovu posebnu priliku odlučila za originalnu pink kombinaciju: kombinezon sa plaštom na stranu, uz koji je uklopila efektan crni pojas. Svi prisutni su se složili da je Brena izgledala kao devojčica, da je s godinama sve lepša i da joj je linija kao u dvadesetim.

 

Ona je u međuvremenu na „Instagramu“ objavila i jednu fotografiju sa poznatim stilistom Stefanom Orlićem uz komentar da je neprevaziđen.

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Mnogi su zbog toga zaključili da je ovaj poznati stručnjak, koji vodi računa i o izgledu Cece Ražnatović, zaslužan za ovo spektakularno Brenino izdanje.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article