Buba Koreli javno prozvao Jelenu Karleušu: "NIKAD NEĆEŠ SNIMITI PESMU S NAMA JER SI PREVIŠE STARA"

Na estradi je planuo novi rat, sudeći po prozivkama koje je reper Buba Koreli uputio Jeleni Karleuši.

 

Bosanski reper Buba Koreli na društvenoj mreži Instagram prozvao je pevačicu, navodeći da nikada neće moći da snimi pesmu sa njim i njegovim kolegom Džalom Bratom.

*FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

- Jelena Karleuša nikad neće snimiti pesmu s nama zato što je previše stara. Ona može da bude samo zaštitno lice za pelene za odrasle. Mi smo za nju jednostavno previše mladi i previše uspešni. Treba da ideš na utakmice da gledaš muža kako igra, to je jedino što treba da radiš jer to ti je najunosnije i to ti najviše doprinosi. Ostavi mikrofon, to ti ne treba - rekao je Buba, a zatim nastavio:

 

- Ako je toliko savršena i bez kompleksa, kao što kaže, zašto je blokirala i Džalu i mene? I najavljujem da je ovo prvi i poslednji put da ću se oglasiti na temu Jelene Karleuše - završio je reper, navodeći da je Karleuša na Instagramu blokirala i njega i Džalu.

*FOTO: PRINSTCCREEN / INSTAGRAM

Ubrzo je usledio Jelenin odgovor, a ona je na Tviteru objavila deo pesme koju su Buba i Džala napisali za nju pre dve godine, ali koja nikada nije snimljena.

*FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

- Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi ali mi se stvarno ne uklapa u planove! Bez ljutnje, SORRY - napisala je ona uz objavu.

(Izvor: blic.rs)

Share this article