Cakana žestoko osudila Lunu zbog veze sa oženjenim Slobom! Razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom, takmiči se sa Kijom!

Kao podrška nominovanoj Viktoriji sinoć je u Zadruzi jedna od gostiju pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je iznela svoje mišljenje o ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna.

Nakon što je na samom početku otkrila da ima pozitivno mišljenje o Slobodanu Radanoviću, nazivajući ga dobrim dečkom i dobrim pevačem, Cakana je bila iskrena i o njegovom odnosu sa Kijom i Lunom. Đoganijevu je osudila zbog veze sa oženjenim muškarcem, a istakla je i kako smatra da Sloba treba da batali obe i da se uhvati mikrofona i radi to što najbolje zna.

 

Budući da Luna često izgovara kako jedva čeka da Slobi rodi decu, Cakana je i to prokomentarisala.

- Mlada je, ona treba da živi. Šta će, da rodi decu i da čeka da se Sloba pevač vrati sa tezge? Ona je trenutno zaljubljena i to je samo takmičenje sa Kijom! A mislim da Sloba obema želi da im vidi leđa, jer ga one muče obe - rekla je Cakana.

 *Cakana u Zadruzi, Printskrin: TV Pink

- Ona je napravila ovu situaciju, sama je kriva. Kakvo je to "bori se za Slobu" što je rekla Kiji, pa ona mu je žena, kako žena da se bori za svog muža? - bila je u čudu Cakana.

- Priča kako je odrasla pod staklenim zvonom... Kakvo stakleno zvono, odrasla u Mirijevu... O čemu vi, ljudi, pričate? To je razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom. Izludeše dečka. Meni je strašno njega žao. Kaži jednoj i drugoj zdravo, skloni se od njih, pevaj! - bila je oštra Cakana, a onda se opet vratila na Lunu.

 

- Udavi dečka! Pa, šta će biti kad izađe?! Još da mu rodi decu? Pa, tek onda je nagrabusio! Upropastili bi se totalno, pa oni su mladi. Ovo je samo jedna epizoda njihovog života koja će proći- rekla je Cakana i objasnila kako je ona uvek za to da se rađaju deca, ali da su oni previše mladi.

 *Dragica Radosavljević Cakana, Printskrin: TV Pink

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article