Ceo svet ŽALI IRINU: Posle SE*SI NASTUPA prepunog HEMIJE, saznalo se i za to kako su je BRUTALNO IGNORISALI!

Pompa oko nastupa Bredlija Kupera i Lejdi Gage na 91. dodeli Oskara se ne stišava, a javnost je sve sigurnija u to da i u realnosti postoje emocije između ovog filmskog para, a mnogi otvoreno žale izabranicu ovog glumca - manekenku Irinu Šajk.

Internet od juče ne prestaje da bruji o Bredlijevoj i Gaginoj interpretaciji pesme "Shallow" na bini, kada je energija i hemija između ovog dvojca bila gotovo opipljiva, a pogled pevačice na kraju izvođenja ne može se lako zaboraviti.

 

Sve je iz publike gledala i lepa verenica holivudskog šarmera, koja se trudila da deluje srdačno, a u nekoliko navrata grlila je i ljubila Lejdi Gagu, pa su mnogi ironično primetili da je upravo ona zaslužila Oskara za "najbolju glumicu".

O ovom skandaloznom nastupu oglasile su se čak i javne ličnosti, između ostalih i pevačica Mel Bi koja je istakla da je Lejdi Gaga pokazala na delu žensku nesolidarnost.

Hemija je bila opipljiva

 *HEMIJA JE BILA OPIPLJIVA / FOTO: PROFIMEDIA

"Želim da mislim da je to samo deo nastupa i glume, a ne da je to na sceni bilo stvarno. Jer da jeste, ona bi prekršila "ženski kodeks", a to nije nimalo profesionalno", rekla je Mel, a na ovo se nadovezao i voditelj Pirs Morgan:

"Gaga je skinula verenički prsten, raskinula veridbu... I onda ovako gleda Bredlija dok nastupa s njim. Nije teško sastaviti dva i dva. Oboje su preterali na neki način."

 

Većina korisnika društvenih mreža deli mišljenje pomenutog voditelja, i svi se pitaju kako se oseća Irina posle svega što je videla i koliko joj je neprijatno u trenutku bilo... No, njihov nastup nije bio kraj diskutabilnog ponašanja - varnice između Bredlija i Gage nastavile su da "pršte" i kasnije na Warner Bros zabavi nakon dodele Oskara.

Ovaj pogled teško je zaboraviti

 *OVAJ POGLED TEŠKO JE ZABORAVITI / FOTO: PROFIMEDIA

Britanski mediji su ekskluzivno objavili fotografije na kojima se vidi kako ove dve zvezde razmenjuju nežne dodire i grle se, dok Irina sve to posmatra sa strane.

Irina se pravila da je sve u redu, ali...

 *IRINA SE PRAVILA DA JE SVE U REDU, ALI...FOTO: PROFIMEDIA

"Sedela je sa strane i nije baš delovala kao da joj se sve to dopada. Bredli je sa Gagom proveo više vremena nego sa Irinom, družili su se više od dva sata", rekao je izvor sa lica mesta.

Podsetimo, Kuper i Irina su zajedno od 2015, a par ima ćerkicu Leu, dok je Lejdi Gaga nedavno okončala vezu sa verenikom Kristijanom Karinom.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article