DA LI OVO PRISTAJE ANI BEKUTI: Obukla kožne helanke na pragu 60 -tih

Kada je nošenje tako problematičnog odevnog komada kao što su helanke, pa još i kožne, mnoge žene povlače strogu starosnu granicu i ne usuđuju se da je pređu. Ali kod Bekute takva pravila ne važe!

 

Poznata folk pevačica Ana Bekuta (58) nije neko ko nas često šokira provokativnim odevnim kombinacijama. Njen stil je uglavnom odmeren, ali zna da nam ponekad priredi i ovakvo iznenađenje. Retko koja njena vršnjakinja bi se usudila da obuče ovakve helanke, ali Ana u njima ponosno pozira!

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Na svom Instagram profilu Ana je objavila fotografiju u atraktivnoj odevnoj kombinaciji, gde su zvezde stajlinga uzane kožne helanke.

 

 

Iako gospođe u njenim godinama retko posežu za ovako izazovnim komadom, moramo u Aninu odbranu reći da ih je dobro ukombinovala sa dugačkim, čipkanim ogrtačem koji je prekrio sve kritične tačke, pa je tako u nekoj meri izbegla loš efekat.

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Ovo nije prvi put da se Ana igra sa atraktivnim odevnim komadima. Tako je nedavno za koncert u Sava centru obukla čipkane pantalone ispod kojih se provideo donji veš i mnoge iznenadila tim modnim odabirom.

Šta vi kažete? Da li joj ovakvi komadi pristaju ili ipak ne?

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article