Dara Bubamara je spremna da na rođendansku žurku svog sina Koste potroši 20.000 evra, a poseban poklon stiže od Ronalda

Pevačica je spremna da na Kostinu žurku potroši čitavo bogatstvo

Budući da je njenom sinu Kosti rođendan 2. januara, pevačica Dara Bubamara je odlučila da mu napravi zabavu za pamćenje pre novogodišnjih praznika. Ona je već počela sa pripremama za gala žurku na kojoj će biti oko 100 zvanica i za koju će, kako se priča, izdvojiti čak 20.000 evra.

 

- Dara ne štedi kada je Kosta u pitanju. Ona je već sve organizovala za žurku u jednoj poznatoj dečijoj igraonici u Novom Sadu, koja će biti specijalno preuređena za ovaj dan. Iz inostranstva stižu posebne animacije za decu, u stilu igrice "Majnkraft", ali ne samo to. Biće oko 10 specijalno obučenih animatora koji će zabavljati mališane. Dara je brinula o svakom detalju, pa će ića i pića biti na pretek. Ona se odlučila za švedski sto, pa je poručila bogat ketering. Za Kostu se pravi čak pet torti u raznim oblicima, a ona sa koje će ugasiti svećice će biti u obliku dresa njegovog omiljenog igrača Kristijana Ronalda - kaže izvor blizak pevačici za Kurir.

 *Foto: Telegraf

Pevačica sprema specijalno iznenađenje za svog sina, snimak, i to ni manje ni više nego od Ronalda.

- Dara ima mnogo prijatelja, a preko jednog poznanika iz Portugala pokušava da dođe do čuvenog fudbalera. Zamislila je da on snimi video u kom će Kosti čestitati rođendan. Ubeđen sam da će u tome i uspeti, jer ona bi sve učinila za osmeh svog sina. Inače, Dara ovoga puta neće zvati nikog sa estrade već će posle praznika organizovati ručak u jednom restoranu - kaže izvor.

 *Foto: Telegraf

Bubamara kaže da joj je Kostin rođendan najbitniji dan u životu, a s obzirom da je odličan đak i poslušan sin, rešila je da mu ispuni želju i kupi poklon koji je tražio.

 

- Za mene je Kostin rođendan najvažniji dan u životu. Poklon je već dobio. U pitanju je kvad, ali zakočeni, pa ne može da ga vozi brzo. On je kao mali već vozio ovaj četvorotočkaš i sad mu je bila želja da dobije veći. Budući da je odličan đak u školi, da je poslušan, dobar i vaspitan, ispunila sam mu tu želju. Međutim, on se najviše raduje rođendanu i jedva čeka da se taj dan druži sa svojim drugarima, pošto to dosad nije imao priliku, jer su baš na dan njegovog rođendana njegovi vršnjaci na odmoru sa roditeljima - objasnila je Dara.

 *Foto: Telegraf

 

Nakon rođendanske žurke, Dara Bubamara šalje sina Kostu u Francusku kod bake i deke. On će u Parizu boraviti do Božića, a onda se vraća za Srbiju da bi sa pevačicom išao na zimovanje. Ona je za njih uplatila hotel sa pet zvezdica na Kopaoniku.

 *Foto: Milena Đorđević

- Zimovanju sa sinom se baš radujem. To su za mene najdivniji trenuci. Mi se sankamo, grudvamo, idemo u spa, ma milina. Kad se vratimo sa odmora, njega očekuju obaveze u školi, a mene pripreme za predstojeći koncert u Areni 21. aprila. Publici poklanjam i novu pesmu, koju ću objaviti 26. decembra - poručila je pevačica.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article