DEA PRETERALA Koliko je NEUKUSNO da voditeljka jutarnjeg programa nosi OVOLIKI DEKOLTE u emisiji?

Imali smo šta vidimo ove srede u ranim časovima u redovnoj emisiji televizije Pink "Novo jutro", kada je tokom čitavog jutarnjeg programa gledaocima u oči upadao dekolte voditeljke Dee Đurđević.

Naime, atraktivna voditeljka odlučila je da se pred kamerama pojavi u pripijenoj bluzi sa prilično dubokim izrezom, koji je otkrio sve čari njenog poprsja, a s obzirom da je u pitanju emisija pretežno informativnog karaktera, nismo mogli da se ne zapitamo koliko je to uopšte prilično?

 

Da li je ovo primereno za jutarnji program - šta vi kažete?

 *DA LI JE OVO PRIMERENO ZA JUTARNJI PROGRAM - ŠTA VI KAŽETE? / FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Navikli smo da na malim ekranima sve češće viđamo voditeljke u provokativnim kombinacijama i više nikog ni ne čudi kada se neka od njih pojavi u prekratkoj suknji ili sa dekolteom koji otkriva previše, ali je to uglavnom rezervisano za zabavne emisije i nekako smo to prihvatili kao deo šoua.

 

No, stvari se menjaju kada tako nešto vidimo u emisijima koje bi trebalo da važe za ozbiljne, a posebno kada je reč o jutarnjem programu... Akcenat bi u takvim emisijama trebalo da bude na sagovornicima i onome što imaju da predoče, ali teško je ostati fokusiran na isto, ako vam sve vreme pogled luta ka bujnim grudima žene koja vodi program - da li jer ste "opčinjeni", da li zbog toga što jednostavno smatrate da je degutantno. Jedno je sigurno - prosto je nemoguće ostati "slep" na takav detalj.

Da li je atraktivna voditeljka preterala?

 *DA LI JE ATRAKTIVNA VODITELJKA PRETERALA? / FOTO: YOUTUBE

Jutarnji program još važi za nešto što je pristojno, fino i predstavlja svojevrsni uvod u dan pred nama sa prekopotrebnim informacijama, te u skladu sa tim treba i voditi program, a ne od njega praviti paradu za prezentovanje sopstvenih atributa... Zanimljivo je da zapravo nije prvi put da se 26-godišnja Dea pojavljuje u programu oskudno odevena i sa veoma dubokiiiim dekolteom - mediji su je u više navrata okarakterisali kao najseksepilniju voditelju, što je u redu, sve dok se ne setimo kakvog je tipa emisija koju vodi...

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article