DOĐE NAM DA GA ZAGRLIMO: Ko je promenio imidž Slobodi Mićalović?

Samo jedno kratko pitanje na početku - kad je Sloboda Mićalović počela ovako dobro da se oblači? Ko je zaslužan za ovo? Jer moramo da pronađemo tu osobu i da je zagrlimo.

Instagram profil Slobode Mićalović je postao mali modni tutorijal. Iako glumica nikad nije bila najstilizovanija osoba na glumačkoj sceni, da se ne lažemo, u poslednje vreme je sve bolja i bolja kad je u pitanju modni izraz.

 

Nije više fora samo u praćenju modnih trendova, već prilagođavanje istih sebi. Izgleda da je ona narodna "sve je bolja što je starija, kao vino" istinita u ovom slučaju.

U čemu je caka. Mićalović se ne zaigrava sa bojama, ne zaigrava se sa krojevima, nema ludovanja sa frizurom i šminkom, a ono što nosi i način na koji se sređuje vrišti: "Ja sam mačka".

Објава коју дели Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) дана

Crna rokerska kožna jaknja, crno-bela a la Barberi suknja i crvene salonke, pa molim vas za jedan apaluz!

Pretpostavimo da je za ovaj modni preobražaj u poslednje vreme zaslužna Slobodina tetka Verica Rakočević, koja ju je u više navrata obukla krajnje jedinstveno.

 

Ruku na srce, Sloboda nije baš tip zavodnice i njeno lice ne projektuje tu vrstu energije, ali ovaj mačkasti momenat nam govori da ispod mire sto đavola vire.

Објава коју дели Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) дана

Slobo, petica, sedi i ne moraš da ustaješ do kraja polugodišta.

 

(Izvor: noizz.rs)

Share this article