Đorđe Balašević kupio kuću u Hrvatskoj, za vilu od 200 kvadrata dao 400.000 evra: Ima podno grejanje, đakuzi, saunu, KUPA SE U LUKSUZU

Novosadski kantautor Đorđe Balašević kupio je vilu u Istri za koju je keširao 400.000 evra. Kako pišu hrvatski mediji, kantautor je vilu pazario preko firme čiji je direktor njegova ćerka.

 

Nedaleko od Umaga, nalazi se malo mesto Brtonigla, gde je Đorđe Balašević nedavno uživao u jednom restoranu. Ipak, meštani iako znaju da je kantautor kupio kuću, ne žele da pričaju o tome. Kažu da ih i ne zanima jer svako ko tu kupi vilu biće samo vikendaš.

*FOTO: IVAN GRGAT/24SATA.HR

Oko Balaševićeve vile, ima još osam identičnih koje još čekaju imućne vlasnike, a svaka ima 200 kvadrata, kao i veliku okućnicu u čijoj se sredini nalazi bazen. Osim toga poseduje i garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe svaka sa zasebnim kupatilom, spoljašnju i unutrašnju kuhinju, ali i podno grejanje, saunu i đakuzi.

 

U blizini vile nalazi se Prirodni park, dok je more na svega šest kilometara, tako da ukoliko mu dosadi kupanje u bazenu, može veoma brzo da ode i na plažu.

Kako navodi pomnenuti hrvatski mediji ovakva vila, kakvu je kupio Balašević, relano košta između 300.000 do maksimalno 450.000 evra, ali može da košta i duplo više ako se kupi po principu "ključ u ruke".

*FOTO: IVAN GRGAT/24SATA.HR

*FOTO: DRAGAN KADIĆ

(Izvor: Kurir.rs /24sata.hr)

Share this article