DOŠLA SA MOMKOM I PRIJATELJIMA: Tifani Tramp obišla Hram Svetog Save (FOTO)

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa sa dečkom i prijateljima uživa u srpskoj prestonici.

Mlađa ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani Tramp (25), boravi u Beogradu sa dečkom milionerom Majklom Bulosom i prijateljima. Odsela je u hotelu "Skver najn" i, navodno, u srpskoj prestonici ostaje desetak dana.

 

Tifani, čija je majka američka glumica Marla Mejpls, Trampova druga supruga, u utorak je uživala u sunčanom danu, a fotografiju pored statue Karla Maldena ispred zgrade Jugoslovenske kinoteke, podelila je sa svojih milion pratilaca na "Instagramu" uz komentar na srpskom jeziku - pozdrav iz Beograda. Ležerno obučena, sa kačketom na glavi, Tifani je šetala gradom sa društvom. Napravili su pauzu u jednom kafiću, pa nastavili šoping turom, a zatim i obilaskom znamenitosti. Posetili su Muzej Nikole Tesle u Krunskoj ulici, a zatim i Hram Svetog Save na Vračaru.

Donald Tramp, Tifani i Melanija, Foto EPA

Trampova ćerka je u ponedeljak u jednoj kafani u Skadarliji uživala sa društvom u hrani i muzici, o čemu svedoči snimak koji je odmah počeo da kruži društvenim mrežama. Raspoložena i nasmejana đuskala je u ritmu starogradskih pesama.

Tifani je u Beograd došla, kako prenose mediji, zahvaljujući bliskom prijatelju, izvesnom Srbinu koji živi u Americi, a koji je pričao da je provod u našem gradu bez premca. U pratnji Trampove ćerke stigli su i agenti Tajne službe SAD, koji, inače, obezbeđuju i američkog predsednika i članove njegove porodice, a čuvaju je i pripadnici elitne jedinice MUP Srbije.

 

Plavokosa Tifani studira prava i bavi se manekenstvom. Njen dečko Majkl, poreklom Libanac, odrastao je u Nigeriji, a živi u Velikoj Britaniji. Iz bogate je porodice koja poseduje dve velike kompanije. Par se upoznao prošlog leta na Mikonosu u Grčkoj, u klubu američke glumice Lindzi Lohan. U početku su pokušavali da sakriju vezu, a Tifani ju je ozvaničila objavljivanjem zajedničke fotografije početkom januara na "Instagramu". Čim se saznalo za njihovu ljubav, američki mediji su postavili pitanje kako se oseća Tifani imajući u vidu da se zabavlja sa dečkom koji dolazi iz zemlje koju je njen otac nazvao "us***nom". Bulos je već upoznao članove Tifanine porodice na proslavi Dana zahvalnosti. 

Tifani, u utorak, pored statue Karla Maldena, Foto Instagram/tiffanytrump

(Izvor: Večernje Novosti)

Share this article