DRAMA U NIŠU! Miljana Kulić dobila jezivu infekciju, a doktor joj poručio: IDI U BEOGRAD, PA NEKA TE LEČE!

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić pre tri dana je izvadila silikone iz usana, posle čega je došlo do infekcije pa je morala da potraži pomoć lekara.

- Hirurg je pričao sa Miljanom sa četiri metra razdaljine, nije hteo da priđe da joj pogleda ranu, samo je rekao: "Idi u Beograd, pa nek te oni leče" - kaže majka Miljane Kulić.

- Imala je temperaturu 39, odveli smo je da primi infuziju jer ona zbog rane koju ima ne sme ništa da pije i jede. Plašili smo se da ne dehidrira. U hitnoj su je lepo primili, dali su joj lek, ali kada su joj izmerili pritisak koji je bio 85 sa 65, rekli su nam da je to znak ozbiljne infekcije - kaže Miljanina majka za "Kurir".

   

- Doktorka joj je dala uput za maksiofacijalno, a tamo dokror nije hteo da joj priđe, već je sa četiri metara pogledao. Kada je pitao gde je rađena intervencija rekao je: "Idi u Beograd, pa nek te oni leče".

Miljanina majka Marija Kulić, kaže da su tu bili njen suprug Siniša i njena ćerka i da se sve odvijalo pred oboje.

- Zamislite da doktor kaže direktoru: "Ajde bre, za***i, nemam šta da je gledam. Idem da legnem. Leakr je napisao u izveštaju: "Pacijentkinja operisana u drugoj ustanovi. Prisutna dehistencija rane na donjoj usni u dužini od pet milimetara koja ne zahteva hirušku obradu. Neophodno je javiti se nadležnom operatoru i nastaviti sa započetom terapijom".

- Sišao sam da vidim u čemu je problem, doktor je pregledao pacijentkinju i zaključio da je rana pod upalom i da mora prvo antibioticima da se tretira. Prema mišljenu lekara ne može da se vrši operativni zahvat dok je rana pod upalom. Moram da napomenem da pacijenti ne mogu sami sebi da određuju terapiju i tok lečenja - rekao je Aleksandar Mitić za "Kurir".

(Izvor: Informer.rs / blic.rs)

Share this article