Glumica Danijela Vranješ POPLJUVALA NAŠU TRADICIJU, pa navela da je Srbija DNO DNA

Danijela Vranješ, koju šira javnost pamti po ulozi u filmu "Čarlston za Ognjenku", ali i učešću u rijalitiju "Veliki brat" i slikanju za "Plejboj", bez ustezanja navela je šta misli o onome u čemu se našla, a što ju je izbacilo iz takta.

Čime je glumica Danijela Vranješ, koja se porodila u petoj deceniji života, bila izrevoltirana? Zapravo, trubačima koji su svirali u njenom komšiluku, a plašeći se da će isti probuditi njeno dete osula je paljbu na društvenim mrežama.

 

– Tačno je 23 sata, utorak. Neko je pozvao trubače i oni sviraju. Loše. Ima li ko sposobnost da zabrani ovom glupavom narodu da nas u sred naselja i noći vulgarno obaveštava o svojoj velikoj sreći? – zapitala se Danijela, a njene reči se, sasvim sigurno, neće dopasti mnogima, dok joj se nimalo ne sviđa ovaj naš običaj.

– Je**la vas sreća koju slavite uz pištolje i falš trubače! Jadne su žene i majke opevane u tim odvratnim pesmama u kojima licemerno patite što ih ostavljate, varate, dok se u zoru vraćate kući i slične mizogene budalaštine – dodala je glumica.

– Junaci moji grlati, pravi frajeri bi se postideli vašeg majmunsko-medveđeg slavlja! Fuj! – besnela je Danijela Vranješ na društvenim mrežama, pokrenuvši lavinu podeljenih komentara.

– Srbija je deveti krug pakla i dno dna! Ako mi se dete probudi, otkinuću glavu nekome! – zaključila je ona.

U komentarima je potom dodatno izražavala nezadovoljstvo zbog svega što joj se desilo, a nema sumnje da se previše iznervirala zbog veselja u blizini njenog doma.

(Izvor: blic.rs)

Share this article