Glumica Ljiljana Jakšić Salveta je u 53. godini rodila ćerkicu, a sada otkriva kako danas izgleda njen život sa naslednicom

Ljiljana Jakšić, koji mnogi znaju kao Salvetu iz "Kursadžija", u 53. godini rodila je ćerkicu koja dobila ime Darija. Glumica je priznala da joj se život promenio otkada je dobila naslednicu, pa je opisala kako izgledaju njeni dani.

- Po podne dođemo u parkić, ako Darija nema obaveze. Ide na ritmičku gimnastiku, hor, engleski i druži se s drugarima iz zgrade. Sad ćemo poći na plivanje. Mama dovozi i odvozi, sprema, čisti, kuva, uveče malo i glumi, sve to stignem. Nikakve strahove nemam. Taj moj odnos da dete pričuvaju divne tete na koje je Darija navikla i da ne vezuje preterano za mene - dobro je. Dosta je samostalna - rekla je Ljiljana za  "Blic" i priznavši da je obaveze povremeno potpuno iscrpe:

 

- Ponekad stvarno umem da se kontuzujem od umora, jedva se vratim sa Skadarlije, gde radim noću. Usporim toliko da se zabrinem za sebe. Nakon toga se ponovo ne naspavam dovoljno, jer u sedam ujutru treba ustati zbog vrtića. Svaki naredni dan neminovno dolazi, nikako da sačeka da se malo odmorim, tako je pet godina. Lakše je kada je malo starija, sada druga vrsta obaveza dolazi na red. Nema odmora, idemo dalje. Darija ima puno energije i veselo je dete. Saradljiva je i zaista se može sa njom. U septembru polazi u predškolsko, vreme je prošlo začas - kaže Ljiljana i nastavlja:

 *FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

- Voli da imitira mamu, da mi pomaže u kući, mutimo jaja zajedno. Nije stidljiva, voli da priča. Podržaću je u svemu što bude želela, uvek sam tu za nju. To je posebna radost i kvalitet mog života u ovim godinama. Nema ništa lepše, vrednije ni važnije u životu od toga. Život mi se mnogo promenio - ističe ona, koja navodi da dobija podršku od ljudi:

- Ljudi koji mi se obrate mi obično čestitaju. Ima možda onih koji misle drugačije, mada mi ne kažu. Drago mi je što imam podršku, to pokazuje da smo dobar narod. Kada sam rodila Dariju, dosta prijatelja mi je zdušno pomoglo da sve to izguram, tada sam shvatila da se možemo osloniti jedni na druge. To čoveku daje veru u život. Glumica svakodnevno nastupa - navela je ona i dodaje.

- Skoro svake večeri sam u Skadarliji. Kod mene strast za glumom ne jenjava. Posvećeno radim taj posao godinama, uvek se radujem i dajem maksimum od sebe, nikada se nisam štedela - zaključila je Ljiljana.

(Izvor: blic.rs)

Share this article