IAKO IMA PREKO 100 KG DOBILA JE SVIH 7 GLASOVA: Kada ju je Karleuša videla, usledio je komentar koji nikada nikome nije rekla (VIDEO)!

Posle Jeleninih reči svi su se pitali šta se dešava sa njom.

Kada se Krstinja Matanović pojavila na sceni Zvezda Granda svi su pomislili da će načisto nagrabusiti kada je Jelena Karleuša ugleda, ali i još neki članovi žirija koji su vrlo skloni kritikovanju fizičkog izgleda, i koji ne prihvataju kada se ispred njih pojavi neko ko nikako ne liči na zvezdu.

   

Međutim, Krstinja je na scenu izašla toliko samouverena i sa širokim osmehom, očigledno sigurna u svoj glas, što je dokazala već pri prvim stihovima!

*Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Krstinja je otpevala pesme "Poželi sreću drugima" i "Daire", i osvojila je svih 7 "DA"! Međutim, čim su se svi zidovi spustili krenulo je "rešetanje", i to od Saše Popovića.

- Je li, Krstinja, ti si bila na audiciji u Novom Sadu... Šta si mi obećala? - pitao je Saša.

- Da ću da smršam - odgovorila mu je Krstinja.

*Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- I?! - pitao je Popović.

- I dalje sam na dijeti... (smeh) - rekla je i nasmejala do suza i publiku i žiri.

*Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Jesam rekao da ću da donesem vagu da te meram?! - nastavio je Popović.

- Čekaj, Saša. Čekaj sada ti! Grisino jedna... Ti koji si gladan i besan! - odbrusila je Jelena Karleuša Saši i šokirala sve u studiju.

-  Rekao sam Krstinji na audiciji u Novom Sadu: "Krstinja, dobro si pevala, molim te povedi računa o kilaži. Ne zbog toga da te mi hvalimo ili ne hvalimo, nego zbog tvog zdravlja." Jesam li ti tako rekao? - pitao je Popović.

 

- E.... Ti voliš samo miniće ovde, da pucaju ribe! Slušaj me... Krstinja, slušaj! Ja prva kritikujem kad su ribe buckaste, ali ti si najseksi debela kandidatkinja ikada koja je stajala ovde! Tebi to stoji! Ti si fora! - rekla je Karleuša i ostavila sve u čudu, jer ovo nikada nijednoj devojci koja se sa velikim viškom kilograma pojavila na sceni nije rekla.

*Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Znaš zašto ti to kaže Jelena?! Zato što ima preko 80 kila, a trebalo bi da ima oko 68 kila! - odbrusio joj je Popović.

Krstinjin nastup pogledajte na snimku ispod od 1:40:00, a komentare žirija od 1:44:20

 

Inače, Krstinja je prošla u naredni krug.

(Izvor: Telegraf.rs)

Share this article