ISIDORA BJELICA OTVORENO O RAZVODU: Saznati da ti je MUŽ GEJ nije zabavno!

Ja sam danas umrla. Moje srce više ne može da izdrži ovoliko bola i razočaranja. Svako moje dalje prisustvo među živima je privid, napisala je književnica na Tviteru.

Poznati supružnici Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić razvode se posle 23 godina braka, piše časopis "Helou". Književnica, koja godinama vodi tešku bitku sa kancerom, sada muči muku i sa velikim porodičnim problemima.

- Ja sam danas umrla. Moje srce više ne može da izdrži ovoliko bola i razočaranja. Svako moje dalje prisustvo među živima je privid - napisala je Isidora i ovim tvitom još više podgrejala priče da joj je brak u krizi.

Zatim je, očajna, dodala:

 

- Ima različitih pokušaja ubistava. Jedan od najgorih je kada neko, iako ste bolesni, pokušava da vas dokrajči svojom okrutnošću i surovošću - tvitovala je književnica ne imenujući osobu koja ju je povredila.

Međutim, ubrzo je počela da citira intrigantne rečenice svetski popularnih dama koje su govorile o tome koliko je neprijatno biti u braku sa muškarcem koji je homoseksualac.

- Gej je sasvim okej, ali ne i kada je u pitanju tvoj muž - napisala je Isidora rečenicu koleginice Džeki Kolins.

Međutim, sporan tvit nije bio poslednji na ovu temu.

- Milim da je moj muž gej, ali nemojte to da kažete Isusu - objavila je Bjelica reči američke političarke Mišel Bakman, a zatim je poručila:

- Saznati da ti je muž gej nije zabavno.

Da li ovi tvitovi imaju veze sa njenim razvodom do zaključenja broja je ostalo nepoznato jer Isidora nije odgovarala na naše uporne pozive. Ipak, veoma je čudno što je ove tvitove veoma brzo obrisala sa svog Tviter profila.

Isidorin suprug Nebojša Pajkić takođe se nije javljao na telefon, kao ni njen sin Lav.

 

Isidora: Trebalo je da umrem 2013. godine

Isidora Bjelica je u januaru ove godine šokirala javnost kada je objavila otvoreno pismo u kome je navela da joj je žao što nije preminula pre četiri godine, kada je i otkrila da ima rak.


- Trebalo je da umrem u proleće 2013. godine. Loša prognoza od 6 do 8 meseci života. Ja sam izdržala cele četiri godine. Ovo vam, da pogrešno ne pomislite, pišem iz očaja a ne da bih se pohvalila ako ste tako pomislili.

Naprotiv, žalim iz dubine duše što sam uprkos svemu ovoliko izdržala. Ne bih prošla sve teške terapije i još teže izdaje, obmane i laži, ne bih doživela da me čak optuže da sam izmislila bolest i šta sve već ne, deci bi bilo teško ali bar im ne bih rasprodala svu imovinu da još malo produžim život i ne bi nesrećni odrastali po bolnicama i gledali me u strašnom stanju gde se gubi svaki ljudski dignitet - napisala je tada književnica.

 

(Izvor: Informer.rs)

Share this article