Iskombinovala 3 NAJPROSTIJA KOMADA i uspela da izgleda SUPER ELEGANTNO! Ako neko zna da napravi MODNI POGODAK, to je Melanija!

Prva dama Amerike prilikom posete centrima za imigrante na granici s Meksikom, u Tusonu i Feniksu, igrala je na sigurno, kada je reč o modnom odabiru, odlučivši se za staru, dobru klasiku.

Podsetimo, Melanija Tramp je pre samo nedelju dana bila u središtu skandala zbog nepromišljenog izbora jakne sa natpisom "I don't really care, do u?" ("Mene zaista nije briga. A vas?") koju je izabrala za posetu centru za decu imigranata, a ovo je podstaklo svetske medije na oštre kritikte.

 

Ovog puta lepa Slovenka rešila je da izbegne mogućnost bilo kakvog kiksa, pa uopšte nije rizikovala kada je stil u pitanju, izabravši čuveni spoj crne i bele.

Večna igra crnog i belog pokazala se kao dobitna kombinacija

VEČNA IGRA CRNOG I BELOG POKAZALA SE KAO DOBITNA KOMBINACIJA, FOTO: PROFIMEDIA

Crno-bela kombinacija je modni klasik i proveren način da izgledate efektno, a ipak svedeno i jednostavno, što je Melaniji i pošlo za rukom.

 

Slovenka se pojavila u ležernim belim pantalonama sa tankom crnom crtom, nalik na trenerku, kakve su ove sezone veoma aktuelne, a uz njih je iskombinovala običnu crnu majicu tri četvrt rukava. No, začudio nas je izbor Melanijine obuće - ona se, iako ti veoma retko radi, odlučila za patike.

Čak i u kežual izdanju Melanija izgleda sjajno

ČAK I U KEŽUAL IZDANJU MELANIJA IZGLEDA SJAJNO, FOTO: PROFIMEDIA

Četrdesetosmogodišnja brineta pokazala je da čak i u patikama možete da izgledate elegantno, a model za koji se odlučila trenutno je veoma popularan, isti vole i Viktorija Bekam i švedska princeza Viktorija.

(Izvor: blic.zena.rs)

Share this article