Izgled za desetku! Šeron Stoun žari i pali i u šezdesetoj godini (FOTO)

Glumica Šeron Stoun uz Ričarda Gira prisustvovala je rimskoj komemoraciji organizovanoj u čast preminulom filmskom reditelju Bernardu Bertolučiju, velikanu italijanskog novog talasa.

Šeron Stoun oduvek je važila za jednu od najseksepilnijih žena sveta, a čak i 26 godina nakon snimanja filma "Sirove strasti" koji ju je lansirao u zvezdanu orbitu slavna glumica žari i pali svojim besprekornim izgledom.

 

Da su godine samo broj, plavokosa lepotica je još jednom dokazala na prigodnoj ceremoniji u Rimu kojom je odala počast preminulom italijanskom redatelju Bernardu Bertolučiju, tvorcu kontroverznog filma "Poslednji tango u Parizu".

 *Foto: Profimedia

60-godišnja holivudska lepotica plenila je pažnju na pozornici govorom u uskom crnom kombinezonu, pokazavši pritom svoju fenomenalnu figuru na kojoj bi joj pozavidele i upola mlađe žene.

Pripijeni crni kombinezon s trapez nogavicama, holivudska diva nosila je uz klasične crne gležnjače na petu, bleštavi prsten i ogrlicu, dok je dečački kratku frizuru nosila zalizanu uz dodatak naočara na licu.

(Izvor: stil.kurir.rs / tportal.hr)

Share this article