Jana se rasplakala usred emisije: "Mami su dali pogrešnu dijagnozu, poslednjih dana nije ni znala ko sam, a onda je jedno jutro nije bilo"

Jana Ilić Milić glavna glumica u seriji "Istine i laži" otkrila je pojedinosti iz svog života o kojima do sada nije javno govorila. Ona je pričala o tužnom periodu kroz koji je prošla kada je ostala bez majke.

 

Naime, Jana Ilić Milić bila je gošća u emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić i tom prilikom je pevačica Saška Janković optevala pesmu od Luisa "Ne kuni me, ne ruži me majko", a glumica se u jednom trenutku raspkalaka. Voditeljka ju je upitala zbog čega plače i ona je otkrila tužnu prošlost.

Jana Ilić Milić se rasplakala u emisiji

FOTO: PRINTSCREEN / RAS SRBIJA, Jana Ilić Milić se rasplakala u emisiji

- Imala sam dvadesetak godina kada mi je umrla majka. Sve se desilo brzo, imala je rak. To je bila prekretnica u mom životu. Trebalo da spremam diplomski ispit, niko nije bio tu, sestra je već tada bila u inostranstvu... Mislili smo da nije ništa strašno, dali su pogrešnu dijagnozu. Pošto joj je bilo loše odvela sam je u Sremsku Kamenicu i rekli su da sumnjaju na rak, a onda da je u pitanju poslednji stadijum i eto... Mi smo provele dve i po nedelje zajedno u apartmanu. Ona je uzela krevet, a ja sam spavala sa njom tu, nismo se razdvajale dve nedelje. Bilo je momenata kada me ne prepoznaj, kada je mislila da sam Sloba Milošević. Tada sam promenila najviše uloga u životu. U početku sam želela da joj objasnim, ali kad asam videla kako ide, bilo mi je okej da budem i Jerotić i medicinska sestra. Svaki dan sam joj kupovala novine, čitala i jedno jutro sam otišla po novine i nje nije bilo u sobi - ispričala je Jana Ilić Milić.

 

Ona je ispričala i da je bilo momenata kada je njenoj mami bilo dobro:

- Bilo je dana bez bolova kada je znala da sam ja ja i to su bili najlepši momenti. Bila je tako hrabra žena, ponosna, inteligentna i tako se držala do kraja! Nikada nisam upoznala osobu sličnu njoj. Iz tog razloga tako reagujem na te pesme... Izvinite što mucam... Ljudi kažu kako se te stvari menjaju, meni je ta bol ista... I sada kada sam i ja postala majka i kada mogu da svhatim neke njene žrtve, savete, postupke, tek sada mogu da se poistovetim - kaže Jana Ilić Milić.

Ona će inače uskoro proslaviti rođendan s obzirom na to da je rođena 31. decembra.

- Mamu sam namučila, svi su slavili, a ona se porađala. Nadam se da je dobila najbolji poklon - objasnila je Jana Ilić Milić.

Ona inače ima i rođenu sestru koja je pet godina starija i ne živi u Srbiji.

- Na njenu sreću, a na moju veliku žalost, živi u Montrealu i radi na čuvenom koledžu. Jako sam ponosna na nju, ali se retko viđamo - rekla je, između ostalog, glumica.

(Izvor: blic.rs)

Share this article