JEDINI SRBIN KOJI JE POKORIO KOREJU! Nikada nećete prepoznati POPULARNOG PEVAČA sa slike za kojim lude žene (FOTO)

Pevač Ivan Milinković, koji je nedavno napustio grupu Legende i započeo solo karijeru, danas proslavlja 57. rođendan, a na društvenoj mreži, podelio je fotografiju iz detinjstva. 

 

"Iz detinjstva, kroz život nosite najlepše uspomene i sećanja. Život vas oblikuje, iskušava, ali ono ko ste, nosite iz porodice i ponosni ste na to. Kako vreme prolazi, neki dragi ljudi nas napuštaju, neke proslave više nisu iste, godine idu, točak života vrti svoj krug. Svaka nova godina i bora više, razlog su da budete ponosniji na to sto jeste i ono što niste, da grabite uvek ka svojim snovima i da u porodičnoj sreći svaki dan učinite posebnim. Tako i ja, punih 57. Nastavljam sa još jačom energijom, voljom, sa više ljubavi, da pišem neke nove stranice života", napisao je pevač!

Milinković je bio član grupe “Legende” od 1989. godine, ali pre toga bio je devet godina u Beogradskoj operi, od toga pet godina u horu, i četiri godine solista u sporednim i glavnim ulogama. Osvojio je mnogo muzičkih nagrada: drugo mesto i prva nagrada publike na takmičenju mladih pevača narodne izvorne muzike u Pirotu 1986. godine, četvrto mesto na takmičenju mladih operskih pevača u Beogradu 1993. godine, ali malo ko zna da je dobitnik i prve nagrade na takmičenju mladih operskih pevača u Pjongjangu u Koreji 1995. godine.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article