Jednim potezom na društvenim mrežama Žan Klod Van Dam pokazao koliko je oduševljen Draganom Mirković

Holivudski glumac je u odličnim odnosima sa popularnom pevačicom, a koliko je ceni još jednom je pokazao svojom objavom na društvenim mrežama.

Holivudski glumac Žan Klod Van Dam (58) oduševljen je novom pesmom "Zamena" popularne pevačice Dragane Mirković (51), pa je istu podelio na svom Fejsbuk profilu.

Legendarni glumac blizak je prijatelj sa Draganom i njenim suprugom Tonijem, iako pevačica retko kada govori o njihovom druženju, ali i o glumcu.

 

Žan Klod je imao priliku  da čuje Draganinu novu pesmu koja ga je oduševila, kao i glas naše pevačice, pa je njenu novu numeru sa ponosom, kako je i napisao, podelio na društvenim mrežama.

- Draga Dragana Mirković, veoma sam ponosan što predstavljam ovaj odličan video i tvoj božanstveni glas. Sva moja ljubav za tebe, Balka, i ceo svet i takođe ljubav za tvog supruga Tonija - napisao je Van Dam uz Draganin video.

Dragana Mirković, Žan Klod Van Dam

Objava Žan Klod Van Dama, Printskrin: Facebook/JCVDworld

Podsetimo, Dragana je nedavno govorila o Van Damu i za naš portal ispričala jednu angdotu, kako je Žan Klod saznao da je ona jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima.

-  Trudila sam se da ne znaju čime se bavim, nekako mi je neprijatno da pričam na tu temu. Međutim, Van Dam je to saznao od reditelja njegovih filmova, jer je njegova supruga poreklom iz Bugarske. Kad je ona mene videla, bilo je "Kakav Van Dam...Dragana!". On se čovek zbunio, a onda je ona njemu ispričala... Sada je Van Dam taj koji širi priču o meni, a sada ću ga citirati: "Samo da vam kažem, ona je najveća Balkansaka zvezda" i kad krenu haos, ludilo... (smeh) - ispričala je Dragana svojevremno za Telegraf.rs.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article