JELENA KARLEUŠA: Ja sve dobijam GRATIS, para na paru ide, a i dobro sam se udala!

Jelena Karleuša priznala je da je prednost toga što je poznata i popularna ličnost to što mnoge stvari ne mora da plati.

Pevačica važi za najbolje odevenu u Srbiji, a dobila je i nadimak ikona stila. Karleuša je nedavno počela saradnju sa jednom robnom markom i postala njihovo zaštitno lice u našoj zemlji. Ona kaže da će se potruditi da bude dobar ambasador mode i da će dovesti još puno brendova u Srbiju.

 

"Ne žele me svi svetski brendovi, ali polako, biće. Trudimo se da ih dovedemo sve", rekla je ona, a potom se pohvalila prednostima svog posla.

*FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

"Ja jesam šopingholičarka, ali ne kupujem mnogo. Moram da kažem onu groznu izreku: 'Para na paru ide'. Sve dobijam gratis, na žalost onih koji ne mogu sve sebi da priušte. Ali dobra stvar nas poznatih jeste da svi hoće da nam sve poklone", rekla je Jelena i dodala da ima sreće i što se udala za fudbalera Duška Tošića.

 

 
"Dobro zarađujem, mada sam se i dobro udala. Nadam se da to nekome ne smeta", rekla je Karleuša kroz smeh.

Pošto je Stefan Đurić Rasta nedavno pohvalio Jelenu i rekao da želi saradnju s njom, ona se obradovala.

"Verujem da je o meni govorio lepo. On je jedina prava, originalna osoba koja je mejnstrim u Srbiji. Ja sa njim želim saradnju", priznala je Karleuša.

*FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

(Izvor: kurir.rs / Ljiljana Stanišić)

Share this article