Kako je Nole „smuvao“ Jelenu

O uspesima i teniskom majstorstvu Novaka Đokovica gotovo sve znamo. Ali uskoro ćemo saznati i kako je nespretni tinejdžer Nole uspeo da osvoji srce sadašnje supruge Jelene. Takođe, svi Novakovi fanovi saznaće kako je mali Novak sa braćom provodio Božić.

Kompanija Jacob’s Creek objavila je drugu seriju kratkih filmova sa najboljim sportistom Srbije, najboljim teniserom sveta - i baš u njima možete da saznate malo poznate detalje Đokovićevog odrastanja.

Druga serija filmova u okviru ‘Made By’ kampanje otkriva dva filma, kao i novu zvezdu koja stoji rame uz rame sa Novakom, njegovu ženu Jelenu Đoković. Kampanja je snimljena u Monte Karlu, i prikazuje Novaka onakvim kakvim ga ne viđamo često, kroz do sada neispričane priče.

Fotografije sa snimanja pokazuju da Nole uživa u životu, obožava Jelenu. Njih dvoje su se na setu zabavljali, često ne skrivajući emocije, a poljupci su prštali na sve strane.

Prvi film je romantičan, pod nazivom „Prvi sastanak“ i opisuje prvu i najupečatljiviju večeru koju su Novak i Jelena imali u Monte Karlu, priču kojoj se i dan danas nasmeju.

On je započinje ovim rečima:

 

Hteo sam da je impresioniram. Izabrao sam jedan luksuzan restoran".

"Ali, to je bio jedan sportski bar!", nasmejano je konstatovala Jelena.

Potom je usledilo pojašnjenje druge nezgodne situacije sa tog sastanka.

"Gospodine", pozvao je Novak konobara. "Ovo meso nije dovoljno pečeno!"

"Ali, gospodine... to je Tatarski odrezak. Njega ste i naručili, a on se uvek i služi sirov".

"Da... da... znao sam to", pravdao se Nole pred Jelenom, iako pojma nije imao da će nešto tako dobiti na tanjiru.

U drugom snimku koji vam predstavljamo, može da se vidi Novakovo podsećanje na radost proslave Božića sa porodicom. I jedno njegovo priznanje:

"Voleo sam česnicu, oduvek. Ali, nikada nisam dobio novčić iz nje! Ipak... siguran sam da me je sreća pronašla".

"Moj prvi sastanak sa mojom ženom predstavlja prekretnicu u mom životu. Trenutak i obrok koji me je promenio zauvek. Snimanje filma o našem prvom sastanku je bilo veoma zabavno. Iskreno sam se osetio kao da ponovo imam osamnaest godina, i da imam tremu dok sedim prekoputa najneverovatnije žene koju sam ikada video, žene koja je sada moja supruga i majka našeg malog sina, Stefana", rekao je Novak.

Jeleni nije silazio osmeh s lica dok je pričala o filmovima.

„Ovi filmovi predstavljaju našu priču o tome kako smo se upoznali. Oni predstavljaju male trenutke koji su oblikovali naš današnji odnos. Otkrivanje našeg prvog sastanka bilo je emotivno, zabavno i neverovatno. Taj obrok je priča koju ćemo jednog dana prepričavati našoj deci i unucima!”

Derek Oliver, globalni direktor marketinga za Jacob’s Creek rekao je da Jacob’s Creek slavi okupljanje voljenih ljudi uz jelo i vino, i samim tim stvaranje nezaboravnih trenutaka uz obroke.

NOVAKOVO ODRASTANJE

Još prošle godine Novak Đoković i čuveni australijski brend vina, Jacob's Creek, lansirali su novu globalnu kampanju pod nazivom ‘Made By’. Prva ,Made By’ kampanja vratila je gledaoce na sam početak Novakovog odrastanja, i počinje sa njegovim sećanjima na detinjstvo u ratom razorenoj Srbiji, nastavlja se sa pričom o posvećenosti njegovog prvog trenera - Jelene Genčić, i ide dalje do velikih pobeda i osvajanja grand slemova na Australijan Openu i Vimbldonu.

Novak je tada izjavio da je sve što je doživeo tokom života uticalo na to da postane osoba kakva je danas.

"Moj put ka uspehu nije bio nimalo lak, ali ljudi, mesta i strast imali su ključan uticaj na moj uspeh", rekao je Nole.

 

Share this article