KARLEUŠA ZAPREPAŠĆENA SAZNANJEM DA JE LEGENDARNI GIGA NA HEMIOTERAPIJU IŠAO GRADSKIM PREVOZOM! Naišla na najstrašniji napad, a od njenog odgovora ćete se ZALEDITI! (FOTO)

Vest o smrti Marka Nikolića potresla je čitavu javnost, pa tako i pevačicu Jelenu Karleušu, koja nije krila šok i povodom saznanja da je na lečenje išao gradskim prevozom.

 

"Sada sam pročitala da je Marko Nikolić išao na hemioterapiju gradskim prevozom. Mislim da je ovo što sam sada napisala dovoljno. Nema dalje. Kraj. Ova država, ovaj narod... nož u mom srcu, majke mi", poručila je Karleuša putem Tvitera, pa naišla na oštar napad.

Naime, jedna žena nije čekala ni sekundu već pevačici odmah poručila da bi ona i te kako mogla da ode i pomogne bolesnima, kao i da ih "razvozi lično Mercedesom".

"Svaki dan možeš da odeš na onkologiju i pomogneš ljudima koji su sami došli. Razvezeš ih lično Mercedesom kući, dogovoriš se da ih pokupiš kad bude trebalo sledeći put... Ja sam mojim komšijama išla u nabavku hrane, na primer", poručila joj je nepoznata žena pa dodala da kada bi svako pomogao koliko može ne bi bilo te patetike "kraj".

 

Jelenin odghovor na ovo ubrzo je usledio.

"Ja pomažem obolelima od kancera u meri koju ti, ko god da si, ne možeš ni da sanjaš. Pošto ne znaš, zamolila bih te da mi ne deliš savete. Pozdrav", poručila je kratko pevačica.

 *FOTO: TVITER SCREENSHOT

Marko Nikolić preminuo je 2. januara 2019. godine u 73. godini.

Biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana u subotu, 5. januara u 14:30 sati, a opelo će biti održano u 14 sati. Komemoracija glumcu biće održana u Narodnom pozorištu.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article