KRILI OD SVIH: Evo kada su se Nataša i Danilo stvarno venčali!

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović venčali su se tajno 2005. godine, posle nekoliko meseci zabavljanja!

Godinu dana kasnije popularna pop pevačica i slavni vaterpolista sklopili su crkveni brak, kada su u poznatom novosadskom restoranu priredili svadbeno veselje za porodicu, prijatelje i medije. Njihovom tajnom venčanju u Natašinom stanu prisustvovali su samo kumovi.

"Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, dok mi nismo bili tu, i našla foto-albume" otkrila Nataša tada za "Stori".

 

"Radoznalost joj nije dala mira, pa ih je pogledala i videla potpisivanje bračnog lista, bidermajer i naše kumove. Nije joj mnogo bilo potrebno da zaključi da su to fotografije s našeg venčanja, ali nikome nije rekla", priznala je Bekvalčeva tada.

Sve se odigralo posle Ikodinovićevog povratka iz Montreala, gde je naša reprezentacija 2005. godine na Svetskom prvenstvu u vaterpolu osvojila zlato. Nataša je zaprosila Daču, a već sutradan su zakazali venčanje.

*Foto: Dragana Udovičić

"Rekla sam Dači: "Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena." On mi je odgovorio: "Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će tebi biti prerano." Imala sam bele japanke i jeftinu dugu belu lanenu haljinu. Danilo je bio presladak u farmerkama, japankama i beloj majici kratkih rukava. Isti venčani list smo, godinu dana kasnije, u prisustvu iste matičarke, na venčanju u hotelu, kobajagi, potpisali.

 

Znali smo da ni njegovi, ni moji roditelji ne bi razumeli naš mali hir i da bi se mnogo naljutili, pa smo se poslužili lažima", rekla je Nata.

*Foto: Damir Dervišagić

Bekvalčeva se od Danila razvela 2011. godine, a 2015. se u tajnosti udala za Ljubu Jovanovića. Nataša je ove godine okončala brak sa Jovanovićem, a malo nakon razvoda uplobila je u romasnu sa Lukom Lazukićem. Pop pevačica ne krije koliko je zaljubljena, a nedavno se vratila sa Ibice gde je uživala sa novim partnerom.

*Foto: Vladimir Milovanović

(Izvor: Kurir.rs / Story.rs)

Share this article