LEPOTICA Ćerka Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua ima neobično ime, a lepa je kao anđeo (FOTO)

Ćerka bračnog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua, Nika, je prava lepotica. Ovaj bračni par od 1994. godine živi u Njujorku, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Niku.

S rođenjem ćerke Snežana kaže da se mnogo toga promenilo u njihovom životu.

 

- To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim- rekla je Snežana ranije za "Stori" i dodala:

Објава коју дели Snezana Bogdanovic (@snezib) дана

- Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju.

Snežana kaže da njena ćerka obožava da dođe u Beograd.

 

- Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru.

Објава коју дели Snezana Bogdanovic (@snezib) дана

Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, ćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost - ističe ona.

(Izvor: blic.rs / Pulsonline)

Share this article