Maja Volk: Muž me ostavio jer nisam htela da kuvam srpsku hranu!

Srpska kuhinja je beskrajno dosadna, sa mlevenim mesom na sto načina i jednim genocidom nad povrćem, zbog toga sam mnogo patila, kaže voditeljka.

Dramaturg i voditeljka Maja Volk pre nekoliko godina razvela se od supruga Zorana, a za Alo je otkrila da je bila ostavljena jer nije znala da kuva, i to srpsku hranu!

Naime, kako je Maja objasnila, ona nikada nije volela da kuva tradicionalnu hranu koju je njen suprug voleo, pa je zbog toga stavio tačku na njihov brak.

"U braku sam imala problem da pravim srpska jela, to mi se nije dopalo uopšte. Srpska kuhinja je beskrajno dosadna, sa mlevenim mesom na sto načina i jednim genocidom nad povrćem, zbog toga sam mnogo patila. Onda me muž ostavio zato što nisam dobro kuvala. Mislim, to je bio samo jedan od razloga", objasnila je Maja, koja je istakla da sada priprema isključivo hranu koja se zasniva na voću i povrću.

"Ono što je bitno da znate o meni jeste da ne kuvam, već spremam hranu. To činim svakog dana. U radnji, takođe spremam hranu. Vremena treba četiri puta manje nego kod kuvanja, otprilike pola sata za ceo dan, uključujući doručak, ručak i večeru", rekla je voditeljka.

Inače, Maja iza sebe ima dva propala braka, a kako je navela, planira i treći.

"Dva muža sam već potrošila, stoji mi u horoskopu i treći, ali on može samo da bude vegan. Neću ja nikog više da učim, ako takav postoji, možemo zajedno da učimo i rastemo. Otvorena sam za sve, ali sam svesna da u ovoj zemlji toga nema. A da idem u Kaliforniju neću", ispričala je svojevremeno Maja.

KutakNet

Share this article