Maja Volk sprema svadbu kakvu svet nije video: Tri svadbe i jedinstvena venčanica

Maja Volk s nestrpljenjem očekuje dan kada će svom vereniku izgovoriti sudbonosno "da", i priprema svadbeno veselje, koje će ovog leta biti održano na čak tri lokacije.

Podsetimo, Maja je u 58. godini pronašla ljubav, i to preko interneta. Romansu sa Grkom Nikosom ovog leta krunisaće brakom.

 

- Da bi svi bili zadovoljni i srećni i da ne bismo povlačili sve naše ljude na sve strane, napravićemo tri slavlja. Prvo slavlje biće u Beogradu. Biće to malo druženje, odnosno moj ispraćaj, za mali krug najbližih prijatelja, decu i rodbinu. Velika posna pravoslavna svadba biće u Atini, građansko i crkveno venčanje održaćemo tamo jer Nikos ima veliku familiju - rekla je Maja za "Hello" i dodala da će na slavlju biti njih pedesetak.

- Treći deo slavlja biće organizovan u Škotskoj. Idemo na krajnji sever, na jedno škotsko ostrvo, gde je Nikos pre 20 godina zakopao penkalo u nadi da će se jednog dana vratiti i naći ga. To će biti naš medeni mesec, planiramo da snimimo dokuumentarac o tome. Dogovorili smo se da ćemo svake godine odlaziti na to ostrvo da obnobimo zavete, sami nas dvoje, da iznova ovekovečimo našu ljubav.

Maja i Nikos još nisu precizirali datum venčanja. Mlada će nositi škotsku venčanicu, a mladoženja kilt. Ona se posle svadbe seli u Atinu, u Beograd će dolaziti jednom mesečno.

 

(Izvor: blic.rs)

Share this article