Melanija SAVRŠENO IZGLEDA u POTPUNO PROZIRNOJ BELOJ HALJINI!

Melanija Tramp trenutno pravi društvu suprugu Donaldu Trampu u Briselu, gde se predsednik Amerike obreo povodom NATO samita.

 

Nakon samita, na red je došao i koktel, a glavna zvezda istog bila je upravo prva dama Amerike. Gospođa Tramp je na proslavu stigla u gala stilu, pojajvivši se u haljini koja je garantovala da će svi pogledi biti usmereni na nju!

Jedna je Melanija

JEDNA JE MELANIJA, FOTO: PROFIMEDIA

Lepa Slovenka odlučila se za komad visoke mode koji potpisuje čuveni libanski dizajner Eli Sab, a čija je cena neverovatnih 7.450 dolara.

Reč je o raskošnoj toaleti od najfinije čipke i tila sa sitnim tufnicama midi dužine, a iako prozirna, ispod ima postavu u boji kože, tako da je Melanija, očekivano, uspela da pokaže vrhunsku eleganciju, bez trunke vulgarnosti.

 

Ona je haljinu iskombinovala sa diskretnim salonkama u boji kože, a ovog puta zaboravila je na nakit i druge modne aksesoare, jer je ovaj luksuzni komad sasvim dovoljan za "vau" efekat.

Haljina koju bi svako poželeo

HALJINA KOJU BI SVAKO POŽELEO, FOTO: PROFIMEDIA

Takođe, Melanija je imala svoju prepoznatljivu frizuru sa nežnim talasima, koja joj najbolje i pristaje, a potrudila se i da njen mejkap bude sasvim adekvatan prilici i ne previše napadan!

Sve u svemu - izdanje za čistu desetku, posebno kada se setimo da ova dama ima već 48 godina!

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article