Melanija se pojavila u PREUSKIM PANTALONAMA koje deluju kao da će PUĆI po šavovima, ali je čak i u njima HODAJUĆI SEKSEPIL!

Melanija Tramp ponovo je osvojila planetu, bar one koji su zaljubljenici u modu. Ona se u društvu supruga uputila na vikend odmoru u golf klubu u Nju Džersiju, koji je u njihovom vlasništvu, a čak ni za ovo kratko putovanje nije odustala od elegancije.

Prvu damu Amerike uglavnom gledamo u poslovnim kombinacijama i svedenim toaletama, ali u retkim prilikama, poput ove, vidimo je u nešto ležernijim kombinacijama, u kojima izgleda čak i bolje!

 

Melanija je pravo modno osveženje

 *MELANIJA JE PRAVO MODNO OSVEŽENJEFOTO: PROFIMEDIA

Ipak, 46-godišnja Slovenka ne odustaje od ženstvenosti, ni onda kada to pravila ne nalažu, te je i u nonšalalntom izdanju vrlo glamurozna.

Ona se odlučila za kraljicu ženskog ormara - belu košulju, koju je iskombinovala sa uskim belim pantalonama, a sve je upotpunila fenomenalnim žutim salonkama sa potpeticom od 12 santimetara.

 

Posebno lep i efektan detalj bila je ogromna tašna brenda "Burberry" bele boje sa žutim ručkama, koje su se sjajno uklopile uz štikle, a cena ove torbe je neverovatnih 2.600 dolara.

Teško je zamisliti Melaniju loše obučenu

 *TEŠKO JE ZAMISLITI MELANIJU LOŠE OBUČENU / FOTO: PROFIMEDIA

Zanimljivo je da žene uglavnom izbegavaju beli teksas, s obzirom da akcentuje sve nedostatke, ali Melanija očigledno nije imala taj problem - ona aktivno radi na svojoj figuri i izgledu, te joj ovaj model stoji besprekorno.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article