MILOŠ BOJANIĆ INVESTIRAO MILION I PO EVRA U ZAMAK U SREMSKOJ KAMENICI, A SADA GA DAJE ZA 618.000! Folker poručio: Neću da troškaram pare, hoću da ulažem U OVO! (FOTO)

Miloš Bojanić prodaje svoj velelepni zamak u Sremskoj Kamenici! Folker, koji je u luksuznu vilu investirao oko milion i po evra, sada je spreman da je da za 618.000!

 

Velelepna vila, koja zbog kupola na vrhu podseća na zamak iz bajke, nalazi se u Sremskoj Kamenici i jedna je od najinteresantnijih građevina u celoj Srbiji.

 *FOTO: NEMANJA PANČIĆ

Vila se prostire na 652 metra kvadratna i ima pet soba, nekoliko kupatila, bazen na čijem dnu je iscrtana crtana junakinja Helou Kiti, saunu, pa čak i engleski travnjak i potok. Pevač je u plac, izgradnju i opremanje svog doma uložio dosta novca, a sada mora da ga proda za skoro trostruko manje para nego što je investirao.

 

"Sav građevinski materijal za izgradnju kuće Miloš je dopremio iz inostranstva, kao i nameštaj, koji je naručio iz Amerike, gde mu živi sin Bojan. Supruga Branka i on su u toj vili proveli nekoliko godina, a za prodaju su se odlučili iz praktičnih razloga. S obzirom na to da na leto idu u Baošiće, gde imaju kuću, i da dvaput godišnje idu kod sinova Bojana i Mikice u SAD i Kanadu, zamak im je veliki trošak. Tamo jedva da provedu šest meseci godišnje, a samo održavanje i plaćanje komunalija iziskuje mnogo. Miloš će, kada boravi u Srbiji, biti u svom stanu u Novom Sadu", kaže naš izvor blizak pevaču i dodaje da je Bojanić pre nekoliko meseci kontaktirao s jednom agencijom za prodaju nekretnina, ali i da još uvek čeka kupca:

 *FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ

"Miloš je posle dugog nagovaranja drastično spustio cenu. Kada mu je agent objasnio da vilu ne može da proda za milion evra, kao što je mislio, jer su cene nekretnina poslednjih godina pale, on ju je spustio na 800.000. Kako dugo nije bilo zainteresovanih kupaca, on je uz tešku muku ponovo spustio cenu na oko 600.000 evra. Javljali su se potencijalni kupci, ali još uvek ništa nije gotovo".

Mi smo posetili sajt za prodaju nekretnina i zaista se uverili da je Bojanić stavio vilu na prodaju. Poslednja izmena cene uređena je 19. septembra ove godine i iznosi 618.000 evra, a ono što je najverovatnije navelo Bojanića da spusti cenu jeste to što je deo kuće neuređen.

 *FOTO: PRINTSCREEN

"Suteren i prizemlje su završeni, potkrovlje u sirovom stanju. Odlična i nova kuća, podovi su od ružinog drveta i mermera, stolarija je od punog drveta", stoji u oglasu za prodaju Miloševe kuće.

Pozvali smo pevača koji trenutno boravi u Baošićima, a on nam je potvrdio nam ovu priču.

 

"Tačno je da prodajem vilu jer ja tamo boravim jedva šest meseci godišnje. Cena nekretnina je poslednjih godina dosta pala i svestan sam toga, oko 40 odsto. Ali, Miloš zna matematiku. Novac od prodaje ne treba da se troškara, već da se ulaže. Zajedno sa sinom u Americi investiraću u restauraciju kuća u Americi. Sada uživam u Crnoj Gori, more je divno i mirno, pecam oradu", rekao nam je Miloš.

68 godina ima Miloš Bojanić

19 albuma je snimio

100.000 evra osvojio je pobedom u "Farmi"

5 nekretnina u Srbiji i Crnoj Gori poseduje pevač

 *FOTO: KURIR

(Izvor: kurir.rs)

Share this article