Mirkina svekrva Marina objavila sjajne fotogafije: Ovo je dokaz da je sa Vujadinom kad-tad morala da se sretne

Sličnosti odnosno ljudi sličnih interesovanje se privlače?

Ponekad te sličnosti budu prepreka do sjajne veze, a ponekad su i otežavajuća okolnosti. Mirka Vasiljević i Vujadin Savić primer su ovog prvog, a to smo videli zahvaljujući kolažu slika koje je danas na Instagramu objavila Marina Rajević Savić, mama poznatog fudbalera.

 

I taj kolaž ovako izgleda. Voditeljka ga je označila rečima: "Mala Mirka i Vujadin".

A post shared by Marina Rajevic (@marinarajevic) on

"Divni su", "Pa ovo je preslatko", "Omiljena glumica i omiljen fudbaler na jednoj slici, gde ćeš lepše", nižu se komentari na Marininu objavu.

 

Velika ljubav prema Crvenoj zvezdi je još jedna zajednička karakteristika poznatih verenika, a nekoliko decenija nakon nastanka prve slike, Mirka je dobila šansu da utakmice svog omiljenog tima prati i zbog jednog posebnog razloga, a ne samo zbog prvrženosti crveno-belim, zbog činjenice da njen partner brani boje ovog kluba.

Mirkina i Vujadinova ljubavna priča je zanimljiva iz kog god ugla da se posmatra i iz kog god vremena da se ocenjuje, iz prošlosti koja nam je otkrila njihove dodatne, zajedničke niti, sadašnjosti koja kaže da su veoma skladan par ili budućnosti koja najavljuje nastavak ljubavi, pa i njeno krunisanje.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article