MOŽETE LI DA POGODITE KOLIKO IMA GODINA: Ova starija dama je muškarce ostavila bez teksta (FOTO)

Internet je počeo da gori kad su slike Jazemine Rosi počele da se dele po društvenim mrežama. Ova starija lepotica je zakoračila u 7. deceniju svog života i u to niko ne može da veruje. Da, dobro ste pročitali, ova žena ima 61. godinu i zaista oduševljava svojim izgledom.

 

Iako muškarci otvoreno priznaju da obožavaju zrele žene, oni ipak kažu da su žene u 5. deceniji najprivlačnije. Međutim, muškaraci su se složili i rekli da bi rado bili u vezi sa Jazeminom, iako ona ima 61. godinu.

Zbog popularnosti njenih slika, Jazemina je za veoma kratak period dobila manekenski ugovor i nedavno je snimila reklamnu kampanju za kupaće kostime.

 

„Ova žena zrači pozitivnom energijom i pokazuje šta znači prirodna lepota. Ona je samouverena i jednostavno neverovatne“, rekao je njen menadžer.

Naravno, svi postavljaju isto pitanje – kako ova žena izgleda ovako u 61. godini.

Jazemina kaže da treba da se rešite stresa i da radite ono šta volite. Ključna stvar je dobra ishrana, isključivo povrće i riba. Takođe korišćenje ulja za kožu i kosu je od velikog značaja, jer takva ulja podmlađuju i regenerišu telo.

Ponekad slike govore više od reči, pa zbog toga pogledajte Jazemininu galeriju.

(Izvor: balkanspress.com)

Share this article