Najlepši poklon za 50. rođendan: Dženifer Aniston postaje majka?! (FOTO)

Strani mediji proteklih dana ne prestaju da izveštavaju o Dženifer Aniston. Povod za to je to što se uskoro bliži glumičin 50. rođendan i svi se pitaju kako će ga proslaviti.

 

Nakon objava da sama sebi kupuje ogromnu kuću na selu vrednu 25 miliona dolara kao rođendanski poklon sledile su objave o navodnom pomirenju sa bivšim suprugom Bredom Pitom. Međutim, kako se šuška da je u vezi sa Šarliz Teron, mediji su preneli kako je on trenutno u velikom ljubavnom problemu jer ne zna sa kojom glumicom želi da bude.

 *Foto: Profimedia

Najnovija vest koja se neverovatnom brzinom proširila jeste to da je Dženifer Aniston odlučila da usvoji trinaestomesečnu devojčicu iz sirotišta u Meksiku.

Nakon ne tako brzog oporavka od relativno skorog razvoda mediji su preneli da je Dženifer spremna za sledeći korak u životu i da želi da se oproba kao majka u 50. godini života.

 

Takođe se sprekuliše da će joj tokom usvajanja pomagati bivši/sadašnji partner Bred Pit koji u tome ima iskustva iz prethodnog braka sa Anđelinom Džoli.

"Dženifer već neko vreme pomaže u dva sirotišta u Meksiku i tokom poslednje posete se oduševila prelepom devojčicom", piše američki magazin Globe.

 *Foto: Profimedia

"Dženifer je već dugo želela da usvoji jedno od ove dece sa bivšim suprugom Džastinom Terouom. Međutim, on je uvek imao neke izgovore kako nije bio trenutak za to. Ali sada kada on više nije u priči svi govore Dženifer da treba to da uradi", tvrdi njihov izvor.

Takođe, navodi se da je Dženifer o ovom koraku dosta razgovarala sa koleginicom Sandrom Bulok koja je takođe usvojila dete.

(Izvor: stil.kurir.rs)

Share this article