NE ŠTEDI: Kad čujete koliko je Filip platio poklon za Priju, zavrteće vam se u glavi!

Živojinović je još pre odlaska u Ameriku, gde ju je zaprosio, odabrao auto za svoju buduću suprugu

Aleksandra Prijović dobila je od budućeg supruga Filipa Živojinovića automobil vredan 35.000 evra, otkriva Kurir. Reč je o „mercedesu“, koji je u pevačicinom vlasništvu tek dve nedelje.

Već godinama Prija ima želju da nauči da vozi i kupi automobil, ali nije mogla to da ostvari zbog previše obaveza. Najzad je krajem prošle godine krenula na časove, a testove i vožnju položila je iz prvog puta. Tada je njen dečko rešio da je nagradi. Kako smo saznali, Živojinović je još pre odlaska u Ameriku, gde ju je zaprosio, odabrao auto za svoju buduću suprugu, koji ju je sačekao po dolasku iz obećane zemlje. Upravo tim autom došla je na snimanje u „Grand“.

 *FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Prija i Filip zakazali su svadbu za 21. jun. Mlada pevačica ne krije oduševljenje što će uskoro stati pred oltar i uveliko se priprema za ovaj važan dan.

- Zakazali smo prostor i datum venčanja u crkvi. Probala sam dve venčanice samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim venčanicu i u tome mi pomažu moja mama, Filipova mama Zorica, a konsultovaću se, naravno, i s Brenom i kumom - rekla je Prija.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article