NIKADA SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI Ovo je muž Branke Katić sa kojim je u braku već 18 godina

Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina i napustila Srbiju.

Od tada je viđamo tek na nekim događajima na kojima se pojavi iako je i sama mnogo puta rekla da voli da dođe u rodnu zemlju.

 

Sa suprugom Džulianom Farinom je gotovo nikada nismo videli za ovih osamnaest godina koliko su u braku.

- I dan danas ga zafrkavam da se zaljubio u mene pre nego što me je uopšte znao", priznala je Branka jednom prilikom.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila - ispričala je glumica.

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Zajedno smo već 16 godina. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš - rekla je Branka jednom prilikom.

 

Branka je sa suprugom prvo živela u Americi u koju su otišli na šest meseci, ali su tamo ostali osam godina.

Sada živi u Londonu, od 2013. godine jer su supružnici sinove želeli da vaspitavaju u drugačijem društvu, tačnije u Evropi.

Sa njim ima dvoje dece, sinove Luja koji se zanima za režiju, dok Džo ima dar za glumu.

O svojim sinovima ima samo reči hvale, a jednom prilikom je istakla:

- Imali su prilike da sa nama proputuju svet, dožive različite kulture, a samo s našim prijateljima ušla je i lepa lepeza likova. Učimo ih da budu iskreni, da poštuju druge i ne osuđuju ih, već da prihvate različitosti i razumeju

Džulijan Farin

*FOTO: PROFIMEDIA, Džulijan Farin

Branka je bila jedna od naših najboljih glumica koju se posle filma "Crna mačka beli mačor", Emira Kusturice okrenula inostarnoj karijeri. Naime, nju su tada zapazili strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga.

Branka je tokom boravka u Londonu otišla na razgovor sa producentkinjom i tada upoznala Džulijana Farina u kog se odmah zaljubila.

(Izvor: blic.rs)

Share this article