NJEGA VOLI Maja je naša najlepša voditeljka, a tek da vidite kakvom je FRAJERU poklonila svoje srce!

Šarmantna voditeljka pored sebe ima jednog pravog viteza

Maja Nikolić godinama unazad važi za jednu od najuspešnijih, ali i najlepših voditeljki kod nas.

Osim što vam je dugi niz godina svojim talentom i harizmom mamila osmehe tokom "Jutarnjeg programa", sada je rado gledate u emisiji "150 minuta".

 

Šarmantna, kakva je i uvek bila, Maja pored sebe ima jednog pravog viteza. Tačnije, kako ga je ona nazvala, to je "vitez 21. veka". U pitanju je njen suprug, Aleksandar Nikolić.

Објава коју дели Aleksandar Nikolić (@aleksandartony) дана

Aleksandar je ekonomista i uspešan poslovni čovek koji zbog posla često putuje po svetu. Maja i on upoznali su se 1998. godine i otada su nerazdvojni. Aleksandar voditeljki pruža najveću podršku, i kako je jednom prilikom priznala, da nije on uz nju, mnoge poslovne poduhvate ne bi ostvarila.

 

Imaju troje dece - Teu, Darka i Tiju. Iako se Maja bavi javnim poslom, ističe da deca nikada nisu osetila njeno odsustvo, jer je i sve poslove podređivala njima.

Објава коју дели Aleksandar Nikolić (@aleksandartony) дана

- Stroži sam roditelj, što je slučaj gotovo u svim porodicama u kojima majka više vremena provodi sa decom, a otac više radi. Kod tate mogu da rade šta hoće, pogotovo devojčice - rekla je Maja za "Hello".

Zajedno sa suprugom, sa kojim je 14 godina u braku, kada joj obaveze dozvole putuje po svetu. Trenutno su u Italiji, odakle Aleksandar objavljuje romantične fotografije.

(Izvor: blic.rs)

Share this article