Od nje se Džej odavno razveo, ali je NJEGOVA KRALJICA bila i ostala ova žena

Džej Ramadanovski ili jednostavno Džej devedesetih je osvajao svojim baladama i interpretacijom za koju se i danas kaže da je jedno od "najiskrenijih" pevanja na našoj estradi.

Pevač je iskren i veoma otvoren i u svojim intervjuima pa kada priča o svojoj supruzi Nadi ne ustručava se da kaže da pati za njom.

 

Sa Nadom se Džej venčao pre nekoliko decenija. Dobio je sa njom ćerke Mariju i Anu,i baš uz Nadu je postao muzička zvezda. Uspesi na estradi pevaču su se dogodili nakon veom teškog detinjstva i odrastanja u domu. Kada se u to vreme pojavljivao sa suprugom, ostavljali su utisak veoma skladnog para.

Pevač sa surpugom Nadom i ćerkama

PEVAČ SA SURPUGOM NADOM I ĆERKAMA, FOTO: PRIVATNA ARHIVA / RAS SRBIJA

Džej ne krije ni da ga je Nada ostavila zbog alkohola i drugih žena. Poroci i afere bili su u tom trenutku jači od njihove ljubavi. Razveli su se, ali se njihova priča nije tada završila.

"Nas dvoje imamo odličnu komunikaciju. Uvek me je pazila, a i ja nju. Ona ne radi, ja ceo život radim za nju. Još odmalena", ispričao je prošle godine Džej za "Blic".

Posle razvoda od Nade bilo je u njegovom životu novih ljubavi, ali kada Džej preseče, pa pogleda svoj ljubavni život, o bivšoj supruži kaže:

"Nada je moja najbolja žena na svetu, ona je majka moje dece, ma ona je narodni heroj što je sa mnom toliko izdržala". ("Helo", 2012).

 

Umeo je Džej i ranije da otkrije svoje planove vezane za Nadu koje su bile najjači dokaz da je u njegovom srcu mesto za nju trajno rezervisanpo.

"Kada sam se razveo od Nade, znao sam da ćemo ona i ja jednog dana ponovo biti zajedno. U našem slučaju, sledio sam onu čuvenu: "Nikada ne reci nikad" . Plašim se ubiće me samoća, a Nada je uvek bila jedina koja me je uvek najbolje poznavala i razumela. Treba neko da se brine o meni".

Ponosno je umeo da istakne Džej da i Nada njega obožava. Od planova da se ponovo oženi prvom suprugom nije odustao pa je pre godinu i po dana poručio:

"Moja prva žena koja mi je rodila decu, moja Nada, ona je kraljica. Možda se ponovo oženim Nadom".

I posle Nade, Nada. Nije bez razloga njihova veza, takva kakva jeste, opstala sve do danas. Mogli su njih dvoje da na njihov odnos lako stave onu konačnu tačku. Mogli su, ali ne da se, ni njoj ni njemu.

Velika spona među njima su i njihove ćerka, a starija Ana im je pre nekoliko godina podarila unuka Adrijana kog deda Džej neizmerno voli (starija Džejeva naslednica je sina dobila sa Adilom Maksutovićem sa kojim je i danas, posle optužbi da ju je fizički zlostavljao).

Ana Ramadanovski

ANA RAMADANOVSKI, FOTO: RAS SRBIJA

Nažalost, ni zdravstevni problemi ne mimoilaze pevača, nedavno je imao operaciju srca, nakon koje se uspešno oporavio.

Nekim parovima polazi za rukom da jednostavno ostvare svoju ljubav, nekima ne. Džej i Nada pripadaju ovim drugim, ali da ima ljubavi među njima, sigurno je tako.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article