ON PROFESOR, A ONA NJEGOVA STUDENTKINJA Lepa glumica našla se u centru skandala kada se zaljubila u 21 godinu starijeg

U Srbiji su svi obožavali seriju „Budva na pjenu od mora“, a nema ko nije pričao o ljubavi dvoje glumaca koji su se upoznali na setu.

U pitanju su Sanja Jovićević i glumac Bane Popović koji su se upoznali na setu, a kada je otkriveno da su zajedno mnogi su tu vezu osporavali zbog razlike u godinama.

 

Sanja i Bane su se zbližili na snimanju serije „Budva na Pjenu od mora“, ali su se poznavali od ranije jer je on tada bio profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, na kome ona studira.

U početku su se, kako su prenosili mediji, svideli jedno drugom, ali su se dugo dvoumili zbog velike razlike u godinama.

Bane je od nje stariji čak 21. godinu.

Godine 2013. javno su se venčali na Jahorini, a imaju ćerkicu.

– Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira – izjavio je glumac pre nekoliko godina.

 

Glumac Voja Brajović oženio se 23 godine mlađom koleginicom Milicom Mihajlović, koja mu je pre 2003. rodila sina Relju. Glumica ne nosi suprugovo prezime, a to objašnjava rečima: “Mi smo Milica i Voja, Reljini roditelji.”

Milica Mihajlović je često pričala o braku sa glumcem.

– Ljubav podrazumeva emotivnu stabilnost i veoma mi je važna jer bez nje ništa nema smisla. Najvažnija komponenta našeg odnosa jeste to da se oslanjamo jedno na drugo, da se razumemo i nikada nam nije dosadno. Nas dvoje imamo vrlo živ odnos, a pošto je ljubav tajna, ne bih umela to da vam objasnim do kraja – rekla je glumica u jednom intervjuu.

Inače, Voji brajoviću je brak sa Milicom drugi brak, a iz prvog braka ima ćerku Iskru Brajović i Vukota Brajović.

 

Ljubav između Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića se rodila 2000. godine u Budvi tokom festivala “Grad teatar”, kada su zajedno radili predstavu “Višnjik”. U junu 2007. postali su roditelji male Klare, a u junu 2013. su dobili sina.

Razlika između njih je 19 godina.

Ipak, njihova ljubav traje više od jedne i po decenije.

„Nekako odveć prozaično zvuči, ali poslednje 23 godine, koliko je prošlo od rođenja moje najstarije ćerke, živim sa decom i to je najlepše što može da nam se desi. Morate stalno da budete u pokretu, da mislite drugačije od svojih vršnjaka i gledate svet njihovim, dečjim očima. To vas na neki način održava, sprečava da se utopimo u sveopštu apatiju. Klinci su mi najveći pokretač“, izjavio je glumac 2015. za „Stori“.

 

Popularni glumac Slobodan Ćustić i njegova supruga Jelena prošle godine dobili su četvrto zajedničko, a Slobodanovo šesto dete Sin im se rodio kod kuće po njihovoj odluci.

– Za porođaj kod kuće pripremali smo se i ka tome išli još od prve trudnoće, ali spletovi okolnosti dozvolili su da se tek treće, Zarija, rodi u svom domu. Sasvim je logično da smo i sada doneli istu odluku, imajući u vidu, naravno, činjenicu da je trudnoća u redu, i da smo beba i ja zdrave i spremne na to – ispričala je Jelena u jednom intervjuu.

Razlika u godinama je 23. godine.

 

Sa suprugom Aleksandrom, s kojom ima tri ćerke, Nikola Kojo živi daleko od očiju javnosti, boraveći često u okolini Beograda, daleko od gradske vreve.

Ona je 12 godina mlađa od njega, a uzeli su se 2007, kada je imala 28.

 

Čuveni Mirko Topalović iz kultnog ostvarenja „Maratonci trče počasni krug“ lepom koleginicom se oženio 2009, ubrzo su dobili kćerku Sofiju, a kako je glumac izjavio u kasnijim intervjuima, rođenje ćerke ga je zauvek promenilo, pre toga je bio „vuk samotnjak, sam sebi dovoljan“.

Glumac Bogdan Diklić i njegova 21 godinu mlađa supruga Dijana iz Nikšića bili su veoma diskretan par, a ljubav su u jednom momentu pretvorili u poslovnu saradnju, pa su zajedno lektorisali njegovu knjigu.

Iako je izgledalo da će bračna priča trajati „zauvek“, Diklić i Dijana su se razveli. Pisalo se da je čuvenom glumcu razvod veoma teško pao, a onda je stao na put pričama i nagađanjima izjavom da je sa bivšom suprugom u sjajnim odnosima.

(Izvor: blic.rs)

Share this article